Tagumine Decor Võlusid Interjöör Kaunistused, Aksessuaarid Auto Pika Roosa Peegel 8.1" Helmed Riputada Silma Võlu Rippuvad

0
0 Arvustused

€1.42 €1.12
Kogus:
  • Kategooria: Sisustuselemendid
  • Sildid: auto sisekujunduses, kaunistused veoauto, Auto Ripats, auto tarvikud, auto difuusor.

SKU: s94475

5 VÄRVID - Need seene sisekujundus peegel tarvikud on saadaval 5 värvi: must, sinine, roosa, lilla ja punane.Sa oled kindel, et leida üks, mis sobib oma esteetilise või disaini eelistusi.

pakkeleht:

Värv: roosa, must, sinine, lilla, punane

Materjal: vaik + sulam

SUUREPÄRASELT KUJUNDATUD TARVIKUD - See peegel sisekujundus on hoolikalt käsitsi maalitud, nii et iga ripats on ainulaadne.Keerulise üksikasjad on kindel, et silma keegi reisib koos teiega!

Vürtsi oma auto interjöör - otsivad võimalusi, kuidas kaunistada oma sõitu?Selle seene-nagu rõhku peeglid koheselt lisada natuke stiili ja iseloomu, et muidu üksluine center console.

1*Seene ripats

LIHTNE RIPUTADA - Me projekteeritud rippus auto tarvikud lobster claw haagid, ketid, nii et see on lihtsam üles riputada ümber oma peeglid.See on ka just õige pikkusega, et ei takistaks teie arvates.

Eemale negatiivsus - sõita ohutult oma auto vedrustuse tarvikud!Neil on eriline kurja silma võlu, et on öelnud, et kaitsta teid ja ennekuulmatut kurjuses, halbu emotsioone, ja negatiivsus.

Nimi: seene ripats

Kaal: 11g

Suurus: 20.5 cm

Peamine Materjal Sulam
Päritolu Mandri-Hiina
CN Guangdong

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.