Auto Interjöör Vormimise Sisekujundus 5M Auto Sisekujundus Riba Universaalne Armatuurlaua Trim Strip Auto Sisekujundus, Välisilme Kaunistamiseks DIY

0
0 Arvustused

€8.86 €4.43
Kogus:
  • Kategooria: Sisustuselemendid
  • Sildid: auto interjöör vormimise sisekujundus, Auto interjöör, ac nupp alumiinium sulamist, golf 6 tuning, aksessuaarid auto, passat b7.

SKU: s464261

【Isikupärastatud Teenetemärgi】Auto interjöör vormimise trimmib meetme punktis pikkus: umbes 0.24 tolline, paksus: umbes 0.04 tolli, mis on teile sobiv neid kasutada, et kaunistada oma autod, teevad nad oma auto interjöör atmosfääri rohkem rafineeritud ja stiilne.

【Taotluse】1. Tolmukindel.Auto interjöör vormimise ribad saab vältida kanne tuha kiht ja lahendada probleeme puhastamiseks. 2. Lööke.See võib leevendada vapustuse lõhe ja vähendavad müra auto.

【Vastupidav】Auto sisekujundus tarvikud on valmistatud kvaliteetsest PVC materjalist, mille omadused kulumiskindlus ja keemiline vastupidavus korrosioonile, ja nad on vastupidav kasutada, raske murda, ei ole kerge kaduma, lõhnatu.

Kirjeldus:

【 Pakett Sisaldab】1 X 5M auto sisekujundus stip paigaldamise tööriista piisavalt, et kaunistada oma auto.Märkus: Kui tekib nurk, esimese lõigatud kolmnurk kääridega riba, nii et paigaldus on veel kindel ja ole lihtne ulatu.

【Lihtne Kasutada】Interjöör auto sisekujundus ribad saab painutada vabalt, või lõigatud vabalt vastavalt oma vajadustele.Ja meie auto interjöör vormimise sisekujundus ribad ei ole vaja kleepida, T-kujuline disain, lihtsalt paigalda, kahjustamata auto ise.Sisestamise lõppu ei ole sujuv, et hõõrdumine on suurem ja keha on tihedalt kinnitatud teha paigaldamine stabiilsem.

Materjali Tüüp PVC
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Brändi Nimi GISAEV
Toote Tüüp Salongi Liistud
Aasta 2022
Toote Laius 5cm
Mudeli Nimetus SKUQCNSZST044
Päritolu Mandri-Hiina
Kirje Pikkus 10cm
Toote Kõrgus 2cm
Toote Kaal 0.1kg

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.