Näo Dissoluble Valgu Niidid Nano Sisuliselt Näo Nahahooldussüsteemi Sügavalt Niisutab Nahka Pingutage Naha Elastsuse Taastamine

0
0 Arvustused

€0.69 €0.35
Kogus:
  • Kategooria: Ilu & Tervis
  • Sildid: derma filler süst, Näo Tooted, Dermatoloogilised tooted, Naha Hooldus, colagen face lift valgu niidid.

SKU: s122099

3、Noorendada ja Niisutab Nahka: valk lõng kasutab unikaalseid toitvaid ja niisutavaid koostisosi, et optimeerida kuiva, kareda ja tuhmi nahka, jättes naha nii siledaks kui pärlid.

Toote mõõdud: ca 6*3*3cm/2.36*1.18*1.18 tolline

Kuld valgu lõng (kasutatud kulla sisuliselt)

4、Looduslik Ekstrakt: aktiivne kollageeni silk on rikas kollageeni ja pesajuur sisuliselt nii, et valk liin võib tõstke ja keerake nägu, ja luua võimas mõju, et pinguta ja tõsta naha.

Toodete Nimekiri : Kuld Nägu Lõimed* 1 set

2、Nano Kuld Sisuliselt: nägu, lift, komplekt on lahustuv ja koos nano kuld sisuliselt, et aidata teie nahk oleks särav ja helge, ja taastada naha sära.

Kasutamine: Pärast puhastamist, ühtlaselt mustamine kuld vedelik nägu, siis jääda valgu line nägu ja otsaesist mööda naha tekstuuri, ja siis õrnalt massaaž kulla või vedelik, mis oma olemuselt seisukoha kohta valku liinil, kuni imendumist.

Tehnilised andmed :

20 kulda nägu lõimed* 1 set

5、Täiuslik Kingitusi: aktiivne kollageeni silk on ideaalne kingitus Jõulud, sünnipäev, emadepäev, ystävänpäivä, Labor Day, ja pere, sõbrad, kolleegid või klassikaaslased.

Bullet Punkte:

1、Vähendada Trahvi Read: näo valgu lõngad võivad vähendada ja sile eri tüüpi read nägu.Ja nad võivad parandada elastsust ja annavad hämmastav noorusliku sära.

Kaal: ligikaudu 10 g

Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi LANBENA
Funktsioon Anti-Aging
Mitu Tükki Üks Ühik
Koostis Koor
Sugu Unisex

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.