*10 Kotti Nr Nõela Radar Keere Kuld Nikerdatud Valgu Line Parandab Näo Pinguldav Parandab Lõõgastuda Tõste Ilusalong Seerumi

5
1 Arvustused

€14.29 €5.00
Kogus:
  • Kategooria: Ilu & Tervis
  • Sildid: jaapani sakura face serum, radariavastaja neol, tõste-drive, andur anti pala, kuld detektor k, pulmi tõusis tamiil, rose gold tülli seelik, päikeseprillid tõste, ampull seerumi valgendamine, tõste-masinad.

SKU: s236784

3. Niisutab nahka ja suurendavad naha hellus.Kombinatsioon väikeste molekulide valgu vedel lahusti ja hüdrolüüsitud kollageeni võib niisutab nahka ja teeb kare nahk siidine ja pehme.

1. Puhastage nägu ja kohaldada sisuliselt vett, et nahka, et avada poorid

Pakett inculd: 1 kott inculd 12 read

mõju:

3. Spray sisuliselt peale valgu line lahustamiseks, ja aeglaselt kehtestada lõpetamine koos radari-line nikerdamist vahend.

1. Puhas nägu, on teil võimalik kasutada kuuma rätikuga 3-5 minutit, et avada poorid, et soodustada imendumist nahka

Funktsioon: Mis on valgu lõng? 1.Spetsiaalselt lisatud silk ekstrakt, pesajuur ekstrakt, fusion polüpeptiid koostisosad, väike molekul aktiivsed peptiidid kaevandatud kaudu bioloogiline enzymolysis tehnoloogia, naha imendumise määr võib ulatuda enam kui 90%, valgust, toitu, vertikaalne ja horisontaalne tõste tugevdada noorte nahka ja parandab naha Pinguta nahka, parandada trahvi read nahka ning muudavad naha elastne ja tugev. 2.Silk fibroin line kaevandatud silk protein kooskõlas kõrge puhtusastmega.See silk fibroin on tugev elastsus, hea sitkus, ei lahustu vees ning on äärmiselt kooskõlas naha kiu struktuur.See on mingi lüütiline ensüümi, mis on ekstraheeritud keha siidiussi.Valgu liin on täielikult lahustunud arvesse vedelas olekus, ja tuuakse dermis kiht vahend.Toiming all, naha temperatuuri, vedeliku silk fibroin muutub tahke silk fibroin, seega kindlalt tõmmates venitada net nahka, andes nahale võimas jõud.Toetust, samal ajal stimuleerides naha fibroos, sügavale dermis, stimuleerib kollageeni regenereerimist ja elastne kiud reorganiseerimine, regenereerib sidekoe tellingud jaoks pidevat toetust, samal ajal nahka, taastab elastsuse ja trahvi read kaovad

(2)Kasutage koos radari line nikerdamist instrumendid:

3. Juhtmestik protsess tagab, et valk joon on sirge ja tihedalt paigutatud juhtmestik nahk.

2.Juhtmestik protsess tagab, et valk joon on sirge ja tihedalt paigutatud juhtmestik nahk.

5. Pärast lõng on täielikult lahustunud, saate kasutada tõste tehnikat massaaž ja neelavad, ja saate rakendada niisutav mask pärast viimistlus

2. Sisuliselt võib leotada soojas vees umbes 40 kraadi, mis aitavad toode absorbeerida parem.

On parem mõju kehtestamise vahend kodus

(1)Kasutamise meetod iga päev smearing kasuta:

4. Spray sisuliselt kohta, valgu-line lahustada (see võtab mõne minuti jooksul lahustuda), valgu liin on läbipaistev ja massaaži-ja lahustatakse ja neelavad käega mööda juhtmeid suunas.

KUIDAS KASUTADA:

2. Võidelda kortsude ja heledaks naha toon.E-vitamiini ja hüdrolüüsitud kollageen on bidirectionally süstitakse naha pinna, et muuta nahk täis kollageeni saavutada valgendav toime.

1. Lifti ja pinguta nahka, release tegevuse lõng nikerdamist läbi valgu lahus, lahusti, levitada nähtamatu net naha pinnale, ja saavutada karmistamise mõju, tõstes.

Mitu Tükki COMBO
Koostis Vedelik
Päritolu Mandri-Hiina
Sertifitseerimine GZZZ
Mõju 3 Niisutav, Anti-Wrinkle, Anti-Aging
Tüüp Face Serum, Anti-Wrinkle Face Cream
Brändi Nimi Dimollaure
Sertifikaadi Number 2018076263
Riik/Regioon Tootmine Hiina
Sobib igasuguseid nahk
Pakett 12 read x 6 kotid
Funktsioon Anti-Aging
Koostisosa Kuld Sisuliselt Valgu
Riiul lift 3 aastat
Toote Tüüp Face Serum
Sugu Emane
Mudeli Number Kuld Nikerdatud Valgu Line
GZZZ YGZWBZ

1 Arvustused

Anonymous -2022-12-16
5

Kiire tarne, ma armastan seda poodi, see ei ole esimene kord, kui ma tellin, ma väga soovitada✨

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.