2 Paari 8D Quantum Magnet Ripsmed Lisada koolutaja, termokoolutaja Pehme Magnet Tehnoloogia, Ilu Vale Ripsmed Meik Pulmad Ilma Liimi

0
0 Arvustused

€4.34 €2.56
Kogus:
  • Kategooria: Ilu & Tervis
  • Sildid: laiendused naarits, ripsmed magnet.

SKU: s118809

✅Mitmeid funktsioone: peale kohaldades ripsmed, see tööriist on võrdselt efektiivne nii ripsmete lokirull ja vale ripsmete eemaldaja, et puhtalt eemaldab sokke bänd kahjustamata silma piirkonnas, mistõttu kogu protsess lihtne ja ilma probleemideta.valu.Taotluse magnet ja lokkis ripsmed.Kaardus u-disain on ka rohkem lokid pärast registreerumist magnet ripsmed.

3. Kvaliteetne magnet ripsmete koolutaja, termokoolutaja: lisatud magnet ripsmete koolutaja, termokoolutaja teeb see kiirem ja lihtsam kasutada magnet ripsmed.

4. Mugav Magnet Juhtum: Kaks paari magnet ripsmed on turvaliselt paigutatud kaasaskantav magnet juhtum, mis võib toimuda ümber rahakott või käekott.

✅Säästa Aega - Spetsiaalselt loodud selleks, et magnet sokke taotlus kiire ja lihtne, seda sokke kaaslane tagab, saate säästa aega, kui meik.Ilma ripsmete liim, ilma, kasutades oma käsi, võite kasutada ripsmete lihtsalt ja kiiresti.

✅Requ Nr Liimi Vaja - Nende professionaalne ripsmete pintsetid, koos uuenduslike kaardus kuju, kindlalt kohaldada ripsmed sekundit ülima täpsusega, erinevalt kasutades oma sõrmi.Meie magnet ripsmete klamber on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest legeeritud tugeva magnetvälja jõu, mis võimaldab teil automaatselt aru magnet ripsmed, selle asemel, et käsitsi lõikamine neid.

1. Nelja-Magnetic-Tehnoloogia: Nelja-Magnet Ripsmed on valmistatud kõrge kvaliteediga sünteetiline kiud, mis on pehme, paindlik ja vastupidav, sobib mitut seljas.Iga sokke baar on 4 väike, kerge magnetid ühtlaselt jaotunud, ja trimmable lõpeb vastavad teie silmade kuju, kui vaja (30mm, trimmable, et 27mm).

✅Ohutu Kasutada: Ergonoomiline disain sobib kõige enam silma kuju ilma kahjustusteta ja pehme magnet disain võimaldab kasutada tundlikule nahale.Disainitud pehme magnetriba, laser ei ole kunagi kahju oma kaaned, kaitstes oma nõrgad ripsmed.

Omadused:

2. Nr Silmapliiats või Liim: Ei liimi-või magnetvälja silmapliiats on vaja, mis tähendab mingit ärritust silma ja nr smudging.Vaid ühe sõrme ülemine ja alumine magnet ripsmed klipi peale oma loomulikke ripsmeid jaoks uhke ripsmete vaadata.

Vale Ripsmed Pikkus 25mm
Vale Ripsmed Bänd muud
Brändi Nimi MAKEUPEATING
Mudeli Number B101323
Vale Ripsmete Materjalist Sünteetilised Juuksed
Toote Tüüp Vale Ripsmete
Päritolu Mandri-Hiina
Vale Ripsmed Stiil Paks
Tootmisprotsessi Käsitsi Valmistatud
Vale Ripsmed Tüüp Täielik Riba Ripsmeid
Kogus 2 Paari
Mitu Tükki COMBO
Vale Ripsmed Omamoodi Ribad Ripsmed

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.