4tk/set DIY Vaik Segamine Split Cup Korduvkasutatavad 2 3 4 5 Kanalit Vahendid Silikoon Vedeliku Art Joonis Käsitöö Sirkel Värvi Valamine

0
0 Arvustused

€18.14 €12.51
Kogus:

SKU: s104307

Spetsifikatsioon

1pc x 2 Kanalit Jagada Cup

Märkus: Kuna vahe on erinevad monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte,kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.

1. Multi Kanalite Komplekt: neli sinine valades split tassid on erinevaid stiile, 2, 3, 4 ja 5 kanalit võrra, mis võib rahuldada erinevate värvide sobitamine; valamine split tassi meede 9 x 8 x 7 x 5cm/3.54 x 3.15 x 2.76 x 1.97 tolline (L x W x Alläär dia x H) , mis on mõõdukas, sind hoida ja vala värvi.

Märkus:

Palun lubage 0.5-2cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Size(L x W x Alt dia x H): Umbes 9 x 8 x 7 x 5cm/3.54 x 3.15 x 2.76 x 1.97 tolli

1) KOGU MAAILMAS SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

1pc x 3 Kanalid Jagada Cup

2) Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

3) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

3. Lihtne Puhastamine Samme: Loputa vala tassi sooja vett pärast seda, kui olete valas värvi, mis aitab eemaldada järelejäänud värvi tassi kohta; väljaulatuvad suu split cup on mugav valada värvi ja segatakse igasuguseid värvi ühtlaselt.

2) TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

Omadused:

DHL UPS, TNT, FEDEX võtab aega 3-7 päeva ,EMS võtab 8-12 päeva.Post air mail tuleb 2-8 nädalat.Kuid nad kõik on sõltuv riik, mis on tarnitud.

5. Vastupidav Tassi: valamine split cup on valmistatud korduvkasutatav silikoon, mida on lihtne puhastada ja mis ei ole lihtne crack ' i kasutamise ajal; kerge ja vastupidav split tassid on ka mugav kaasas kanda.

2 Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1pc x 5 Kanalit Jagada Cup

Värv: Valge

Materjal: Silikoon

2. Vedeliku Kunst: See multi-channel split cup komplekt on spetsiaalselt ette nähtud vedeliku maali loomine, see annab sulle hea kogemus; valamine split tass on lihtne ja ilus välimus, ja see võib tegelikult aidata teil luua unikaalne vedeliku maalid.

1pc x 4 Kanalit Jagada Cup

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

Komplekti kuulub:

4. Maali Tarvikud: praktiline vedeliku maali tööriistade komplekt, mida nad on pakkuda kvaliteetset teenust oma maali; ideaalne maali tarned võib olla kingitus lastele ja sõbrad, õpib kunsti, või saate nautida DIY vedeliku maali koos nendega.

1) Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.