Klaveri Klaviatuuri Kleepsud Algajatele Õpilastele 61/88-Võtmed Hoida Märke Tähele Riba Silt Eemaldatav Klaver Sildid Klaver Reha Märkus

0
0 Arvustused

€0.78 €0.42
Kogus:

SKU: s119896

Värvikas Kodeeritud: Iga klaveri klaviatuuri märkus on kodeeritud koos säravad ja rõõmsad värvid, et aidata lapsed ja algajad leida ja meelde jätta neid lihtsalt ja kiiresti.Lihtsalt asetage klaver etikett ja overlay klaviatuuril.

Tehnilised andmed:

Kergesti Eemaldatav: klaver kleebiseid saab olla overlay korraga, no ja pingutust nagu läbipaistev klaver kleepsud, lihtne asetada ja eemaldada klaver kleebised kui oled valmis praktiseerides tahes .

Materjal: PVC

Pakett Sisaldab:1 x Klaver Kleebis

(Rohkem Suurus Andmed, Palun Vaata Pilti.)

Töötab: eemaldatav klaver kleebised on ideaalne algajatele ja lastele õppida ja meelde jätta muusika , muusikalised märkused ja võtmed seisukohti.Skeem istub ilusti taga, võtmed ja ei häiri, kui teie mängides.

Omadused:

Stiili Valikud:

Värv: Nagu Pildil

3 Stiilid on Saadaval, nagu on Näidatud Pildil.

61 või 88 klahvi: klaver rehad hõlmab kõiki märgib, 61 või 88 võtmed klaviatuuri, väga sobib kõige populaarsem klaver mudelid ja standard 61 või 88 klaveri klaviatuuri.Lihtne paigaldus ja eemaldamine, ja kahju, et võtmed.

Pakendi Kaal: umbes.40g

Ere Suur Täht: tähed klaver kleepsud on suurem kui tavaline ones.Need klaver kirja kleebised saab näha selgemalt lastele.Selgelt nähtav võtmed ja lisad kleebised muuta õppimine nii lõbus ja põnev.

Suurus: umbes.75x75x45mm/2.95x2.95x1.77in

Materjal PVC
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi JESJELIU
Pakett Sisaldab 1Pc x Klaver Kleebis
Suurus approx.75x75x45mm
Pakendi Kaal approx.40g
Mudeli Number A7284

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.