4 Paari MTB Punane Paagutamine Full Metal Mountain Bike Jalgrattasõit ketaspidur tampoonid Vormel-ühe/Mega/R1/RX

0
0 Arvustused

€17.32 €15.07
Kogus:
  • Kategooria: jalgratta osad
  • Sildid: hyper maantee rattasõit, rattad, shimano deore, trompet 4-kolbmootorid, mtb shimano xt mtb, piduriklotsid formula rx, baki piduri rootor, meroca piduri ketas, antivol frein ketas, kummist jalgratta osad, 1911 trp püstolid.

SKU: s6091

Mingi probleem enne tellimist palun võtke meiega ühendust.Kuid kõigepealt,palun, võta minut aega, et lugeda kogu teabe siin.Kui ei ole, saate meiega ühendust kaubandus-manager või e-posti teel, me vastame teie küsimustele 24 tunni jooksul.

1.Toetame tagasi minna ja muuta punkt poliitika, kuid sa pead maksma täishinna eest kahe kuidas veab (sisaldavad laevandus, maksude ja tolli kulud jne.) ja hoida punkt heas seisukorras, muidu me hoiame õigus keelduda toetuse ja tagasi.Kõik tagastamisel tuleb kohaldada 7 päeva jooksul (aeg, punkt alustada kuvatakse kirje).

Materjal:Vaik Semi-Metallik Plaadi Piduriklotsid Kogus:4 paari 4 springs eelis:UUS Valem,mis on Rohkem punane vask-graanulid ja Paremini soojuse hajumist, Ultimate piduri võimu Vaikne, Kulumise-vastupanu vähemalt 2 korda kui teine tavaline ketas piduriklotsid.

Me võtame Alipay siin.Kõik suuremad krediitkaardid on accetped läbi turvalise protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

(2) Toode, mille mõned kahjude tõttu ebaõige kasutamine;

(1) Värvi, suurus erinevus probleeme just seda, mida me oleme öelnud;

Allpool probleeme ei kohaldata tagasi ja toetuse poliitika:

(3) Pestud, kasutatud ja kulunud tooted;

Meil sõltub klientide rahulolu õnnestub.Seepärast on teie positiivset tagasisidet ja 5 Skoor DSR on äärmiselt oluline meile.Kui olete rahul meie esemed, Palun võta minut aega, et jätta oma positiivset tagasisidet.Aitäh!

4 Paari MTB Punane Paagutamine Full Metal Mountain Bike Jalgrattasõit ketaspidur tampoonid Vormel-ühe/Mega/R1/RX

2.Me Laev oma paketi DDU, "lõivud ja maksud maksmata".Olete maksmise eest mis tahes täiendavad tollivormistuse tasud, kui juhtub.

1.Pakume Tasuta kohaletoimetamine poolt Startrade.ee Standard Shipping alusel kõige enam levinud haigus.Kuid see võtab umbes 15-40 päeva jooksul pärast lähetamist.Mõnikord lükkub edasi kuni 41-60 tööpäeva tõttu tolli-või muud probleemid, nagu kohalik ilm probleem, nii et see vajab oma piisavalt kannatust, et oodata, kuni pakk.Ja kui sa valida saadetise viisil, siis me arvame, et olete nõus aktsepteerima seda viivitust, kui juhtub.

Suurus other
Pidurid Liin Tõmmates Ketaspidur, Hüdrauliline ketaspidur
Mudeli Number uus
Kasutamine Tee Jalgrattad, Mountain Bikes
Materjal Kõik metallik
Komponendid Padjad
Brändi Nimi SOOCENT

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.