LOCHAS Kohev tekk õmblema Cartoon Bedspread voodi ruuduline viska tekid jaoks voodi laps beebi kids room decor diivanvoodi Kate

0
0 Arvustused

€26.21 €14.41
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: tekk õmblema, decor lapp, stitch voodi, tekid ja viskab, tekk lapp, viska tekk.

SKU: s288262

6.Parim Kingitus Oma Perele: Anna kommentaari ultimate lõbus iga laps see pühade selle viska tekk, sest tema stiil on üsna armas ja elav, see ultra pehme kohev tekid saab nautida peaaegu igaüks.

Materjal:polüester

122cmx152cm/48.03"x59.84"

Toote Info:

Komplekti kuulub: 1 tekikott

5.Teki Mõõdud: 50"x 60" / 60"x80", helde suurus karvased viska tekk diivanil, diivan, voodi, elutoa sisustus, kas te soovite seda kasutada kliimaseadmega ala või talvel, see fuzzy tekk pakub soojust ja suur kogemus.kaitsta oma mugava voodi ja diivan mustuse ja plekkide ja hoida neid värske ja puhas, samas hoida soojas.

Paksus: keskmine paksus(Flamingo pattern)/Veidi paksenenud(star pattern)

Protsess:kahepoolne pleisse(pika karvkattega positiivsed ja väga pehme sherpa alaosa)

Suurus:77cmx103cm/30.31"x40.55"

Värv:nagu näitavad

Omadused:

1. Meie Palus tekk on projekteeritud ja välja töötatud meie enda tehase pakkuda kvaliteetseid kaupu Amazon, Startrade.ee ja muude piiriülese platvormid.See lips värvitud cartoon laste tekk on hoolikalt valmistatud kohev palus väljaspool ja väga pehme Sherpa sees.See on rohkem vett hülgav ja kergem kasutada.See on super armas ja pehme koos cartoon mustrid tähtede ja flamingolased, tuues lastele, kerge ja rõõmus tuju.Hea kvaliteet, ei kortse ja juuste väljalangemine, vastupidav. 2. Unikaalse disaini mõiste: soe, kerge ja pestav 250gsm paks tekk.Kahepoolne disain pakub teile erinevaid pehmust.Seda saab kasutada kahepoolselt teha te tunnete, soe ja mugav mõlemale poolele voodis.See sobib igal aastaajal. 3. Kvaliteet on parem ja soojem.Suurim erinevus meie vaip ja muud vaibad on kanga struktuuri.Erinevalt, siis ilmselt leida, et sisemus muud vaibad on kerge lapp, samal ajal kui meie salongi on kohev ja tihe karvkate, mis on parema tekstuuri ja on mugavam kasutada.Seda saab kasutada aastaringselt.Hind on odavam, kuid kvaliteet on parem. 4. Reaktiivne trükkimine ja värvimine on turvalisem.Reaktiivne trükkimine ja värvimine protsess on mittetoksiline ja formaldehüüdi vaba, pakkudes lastele turvalist ja tervislikku magab keskkond.Lisaks, värv ei sulata, ja värv jääb helge pärast pikaajalist kasutamist.

Kanga tüüp: pika palus+velvet (Flamingo pattern)/pikk palus+sherpa(star pattern)

sees materjali omadused polüester sherpa
Tüüp Coral Fliis Kangas
Komplekt Tüüp NO
Muster Tavaline Värvitud
Hinne Hinne
väljaspool materjal omadused kohev palus tekk
Mudeli Number palus laste tekk
Hooaeg Kevad/Sügis
Materjal Plüüš
Vanus Lapsed
Kuju Ristkülik
Funktsioon Anti-Pilling, KAASASKANTAV, Kantavad
Värv Aste (Palgaaste) 3-4
Päritolu Mandri-Hiina
Muster Tüüp Peace
Omadused Kahepoolne pleisse
CN Zhejiang
Pesta Stiil Mehaaniline Pesta
Stiil Jaapani Stiil
Kaal 1.8kg
Kasutamine Piknik, Reisi, Haigla, Kodu, HOTELL
Technics Kootud

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.