50 Tükki Pulm Tooli Kate Venitada Satiin Kangast kikilips Lindi Pulmapidu Sünnipäeva Teenetemärgi Hulgi-ja Jaekaubandus Uus

0
0 Arvustused

€60.56 €48.45
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: istmekatted pulm, pael, dmso hobune palsam, Pulmad Istmekatted, tooli kate pulm 100 pce.

SKU: s172248

Märkus:

Pakkeleht

Sissejuhatused:

Mõned ametliku puhkudel, nagu bankett, pall, tseremoonia, pulmapidu või koosolekul, lint on laialdaselt vaadelda kaunistamiseks lisa eriline maitse või võlu luua ainulaadne õhkkond.

50 tk x tooli raami

Kirjeldus:

50 Tükki Pulm Tooli Kate Venitada Satiin Kangast kikilips Lindi Pulmapidu Sünnipäeva Teenetemärgi Hulgi-ja Jaekaubandus Uus

Tähelepanu: toode ei sh valge tooli kate.

Suurus: umbes 275(L)*16(W)cm

Pakett Sisaldab:

Kogus: 50tk

100% täiesti Uus ja Kvaliteetne

Värv: Punane,heleroosa,Hele lilla,Kuld,jne 8 värvi

2.Umbes suurus: Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi,see on normaalne nähtus mõõtmise viga 1-3cm, loodan, et te mõistate seda!

Kaal: Umbes 27g/tk

1. Umbes värv: Kõik kaubad on võetud selline.Kuid laskmine valgust, nurga alt ja monitori seaded ja muud tegurid võivad põhjustada olemasolu teatud värvi pildid, mitte kvaliteedi probleem, palun valitsevad lahke, aitäh!

See venitada mahub peaaegu iga tool,Neid on lihtne üles seada, lihtsalt venitada üle tooli kate,Neid saab kasutada ikka ja jälle.

Võite tie selle lindi sisse bowknot või muud spetsiaalsed kujundid, nagu soovite.Tihedalt siduda see lindi tagaküljel tool, ja see kindlasti kaasa palju high-end võlu.Ärge kartke enam!

Päritolu Mandri-Hiina
Komplekt Tüüp Jah
Muster TRÜKITUD
Kasutamine Ranna Tool, Pulm Tool
CN Henan
Stiil Jacquard
Materjal Polüester / Puuvill
Mudeli Number Tool streamer

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.