100ml Koer, Kass Desodoreerimiseks Spray Lemmikloomad turvalukk Disain Pet Vedela Parfüümi Pihustada Kauakestev Pet Parfüümi Deodorant

0
0 Arvustused

€3.13 €1.28
Kogus:

SKU: s140198

Taaskasutamise 3 korda paremaid tulemusi

1*Pet Deodorant Spray

Koostis: vesi, taimsed ekstraktid jms.

1.Looduslikud Materjalid: Pet deodorant spray on valmistatud looduslikest kvaliteetseid materjale.Vee-ja taimsed ekstraktid on mitte-ärritav ja ohutu kasutada.Ei tohi kahjustada keha lemmikloomad.

On olemas: lemmikloomad, odorous kohti või odorous esemed

Kirjeldus:

Valmistatud kõiki looduslikke koostisosi, see koer lõhna kõrvaldamine spray annab oma lemmiklooma õrn kuid efektiivne valem, siis saab kõik usaldust.

See pet-deodorant spray on saadud looduslikest koostisosadest ja on spetsiaalselt pH-tasakaalustatud koertele.Eriti sobib lemmikloomad, kellel on tundlik nahk.

Nimi: Deodorant spray

3.Ohutuse lapselukk: Desodoreerimiseks koer spray varustatud ohutus lapse lukk, saab vältida lemmikloomad ja lapsed kogemata süüa, ja tagada ohutus välimus.

Omadused: pudeli suu on varustatud push-tüüpi turvalukk, et ennetada laste juhuslikku pihustamine

Super Deodorant Spray Koerte jaoks on lemmikloom deodorant, et puhastab oma koera ja hoiab neid värske lõhnaga.

Vaata rohkem toote detailid

Funktsioon: Eemalda lõhn, lagunevad lõhn, uriini lõhn, ja muud lõhnad

Kõlblikkusaeg: 3 aastat

5.Lai Valik Kasutamine: Koer deodorant on paljude kasutada, see sobib kõige lõhn kohtades või lõhn objekte, nagu kinga lõhn, higi lõhn, pet keha lõhn, auto lõhn ja prügi lõhn.

Pakkeleht:

2.Suure Pihustamise Ruumi: See koer desodoreerimiseks spray saab lüüa lõhnad suur ala ja on suure tihedusega pihustamine summa.Üks spritz kaua-kestev lõhn.

Omadused:

Märkus:

4.Kasutada Lihtsalt: Enne pihustamist, avatud turvalukk koer spray deodorizer parfüümid ja vajutage sõrmega spray udu värske lõhn.

Net sisu: 100ml

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Koerad

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.