12Yards/palju Tutt Erisoodustuse Sisekujundus 12cm Pikk Tutt Põimitud Õmblemine, Käsitöö, Kaunistustega Raam Kardinad Padi Diivan Decor

5
1 Arvustused

€42.18 €37.96
Kogus:
  • Kategooria: Rõivaste Õmblemine Ja Kangast
  • Sildid: TUTT, tarvikud puuvill, Erisoodustuse Sisekujundus, hõbe erisoodustuse sisekujundus, vöö pits, tutt trimmib pits.

SKU: s6056

4,Me oleme vastutavad Hiina tolli probleem ja ostja peaks vastutama sihtkohta tollimaksu ja impordi maksu .

Laevandus

komplekti kuulub: 12yards. 1yard=91cm=0.91 arvesti

1.Palun kinnitage oma AADRESS hoolikalt, kui sa teha tellimuse.Nagu tavaliselt, saadame tooted teile 3 tööpäeva jooksul peale makse laekumist.

Tagasiside

3.Palun võtke meiega ühendust kui te ei saa tooteid 45days.Ja palun andke meile 3 tööpäeva jooksul kontrollimiseks saatmata pakett ja põhjus.Kui see on meie probleem,maksame raha teile.

Kui soovite kohandatud mõned kujundused või mõne spetsiaalse paketi, palun võtke meiega ühendust e-posti teel

Märkus

2,kasutame Hiina post air mail/Startrade.ee standard shipping laeva oma kaupu, saad neid 15-45 päeva nagu tavaliselt ,kui teil on vaja muud express ,nagu TNT, UPS.FEDEX, DHL,EMS palun võtke meiega eelnevalt nii, et me võib tsiteerida hinna teile.

2.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset või ebasõbralikud tagasisidet.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.

12Yards/palju Tutt Erisoodustuse Sisekujundus 12cm Pikk Tutt Põimitud Õmblemine, Käsitöö, Kaunistustega Raam Kardinad Padi Diivan Decor

1,Kuna teie tagasiside on meile väga tähtis,me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

Värv: 12 värvi

Laius:12cm

Toote Tüüp Pits
Mudeli Number CG-74
Päritolu Mandri-Hiina
nimi tutt pits
Technics Kootud
Teenetemärgi Pits
Materjal 100% Polüester
Funktsioon Öko-Sõbralik
Laius 12cm
erisoodustuse pits kardin erisoodustuse sisekujundus

1 Arvustused

Anonymous -2022-09-03
5

See on esimene kord, kui ma, et see toode, kuid see on nagu müüja kirjeldab seda ja värvi reaalne on isegi ilusam kui pildil ei ole kahvatu beez, kuid tõeline, kuid tänan teid tänan teid tänan teid

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.