Mood Roostevabast Terasest 6MM Punane Tiiger ege Kivi Helmed Käevõru Must Roostevaba Teras, Magnet Uus Käevõru Meestele Randme Bänd

0
0 Arvustused

€5.00 €4.75
Kogus:
  • Kategooria: Käevõrud & Bangles
  • Sildid: püksikud mehed fitness, jõudu vastupanu ansamblid mehed, antistaatik reguleeritav rihm, digitaalne magnet käekellad, kalapüük kotid eging, penny bänd käevõru, magnet naine randmele käekella, kott eging sociali, kivine punane käevõru, käepidemete mehed.

SKU: s494669

Esemete Seisukord :100% Uus

Suurus:17-23cm

Materjal: Kivi & Sulam

Kvaliteet: AAA+++

Makse -võtame alipay siin. -Kõiki peamisi krediitkaarte aktsepteeritakse kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.Tagasisidet on alati jättes positiivse tagasiside, et meie ostjad.Kui on mingeid probleeme meie toodete ja teenuste kohta, vastake andke meile teada, kuid mitte ainult, jättes negatiivset tagasisidet.Teie koostöö on meie jaoks väga oluline, et parandada oma teenuseid, et teil tulevikus.Me kindlasti lahendada see teile ja loodan, et tehing lõpeb teie rahulolu.Pärast teenistust: võtke meiega Ühendust Trademanger või jättes teate selle kohta, et või saatke meile, me vastame 12 tunni jooksul. -Mingil põhjusel : Kontakt klienditeenindus hiljemalt 7 päeva pärast saate tagasi Saatma täiesti uus ühe meile ja maksta tagasi transpordi maksumus Saame kauba tagasi ja Saata uus punkt Positiivne tagasiside -Toode defektne: Pöörduge klienditeenindusse 7 päeva jooksul pärast saate Võtta pic meie jaoks, et asendada või parandada, Kui element on olemas, saata ja laiendada tarneaeg Kui see ei ole võimalik, täieliku toetuse Positiivset tagasisidet Shipping -Kõik on tasuta shipping kaudu Hiina Post Air Mail(15 kuni 35 tööpäeva jooksul), kui teil on vaja kiiresti, võtke meiega ühendust , pakume äri-express(5 kuni 10 päeva) , tellida online esimene ja ütle meile reguleerimiseks hind teile korraldada makse. -Saata vahemikus 1 kuni 12 tunni jooksul pärast teie makse on kinnitatud Startrade.ee. -Tänu range kohandatud kontroll , lubame, et 60 päeva tarneaeg.

Pikkus:30g

Värv: Vt pilti

Keti Tüüp Pärlitest Käevõru
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Trahvi või Mood Mood
Pakend opp kott / karp
Funktsioon Tuju Tracker, Fitness Tracker
Seade Tüüp Puudub
Toote Tüüp käevõru
Pannal Tüüp magnet
Brändi Nimi xionghang
Värv Vaata pilti
Metallide Tüüp Hõbe, Roostevaba Teras
Mudeli Number rant
Kuju\muster Geomeetriline
Sugu MEHED
Kaal 30g
Sobib Sportlik/Partei/Punky
tasuta transport tasuta kohaletoimetamine 1tk
Riik Hiina
Käevõrud Tüüp Võlu Käevõru
Stiil Casual/Sportlik
Käevõru Suurus 17-23cm
Materjal Kivi
kivi helmed suurus 6mm

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.