BRISTLEGRASS 2 5 10 Hoovis 5/8" 15mm Veini prantsuse Pitsi Prindi VAENLANE Korda Üle Elastics Spandex Bänd Teip Juuksed Seo Käevõru Õmblemine Sisekujundus

0
0 Arvustused

€1.87 €1.05
Kogus:
  • Kategooria: Rõivaste Õmblemine Ja Kangast
  • Sildid: lai elastne lint pits, elastic band telefon pits, bristlegrass võlusid, gi püksid elastne, pruudi ehted tarvikud tilk kõrvarõngad, peapael resmed, õhulised püksid elastne, klambri külge elastne lint, õhuke elastne aluspesu, dommyos elastikpaelaga.

SKU: s4645

Tarneaeg:

2. Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne biddingying.

Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-posti uuesti ja me teile vastuse oma ASAP.

Palun võtke meiega RCN (Return Confirm Number) befor sa tagasi ja vali see oma tagastatav pakk nagu RCN: XXX, Kõik tagasi paketid ei allkirjastata ilma RCN, pakendis.

Pakett Sisaldab: 2 meetrit, 5 meetrit või 10 meetrit

SOE MEELDETULETUS: Värvi erinevus võib olemas põhjustatud fotograafia valgustus ja arvuti monitori.Palun sünteesida pildi ja teksti kirjeldus.Makset võtame Alipay & Paypal.

Seisukord: Brand New

NÄHA ROHKEM SARNASED KUJUNDUSED LINK:

Teie kiiret tasumist on kõrgelt hinnatud.

Kõik muud küsimused, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.Kohaletoimetamise Andmed kõik tellimused, palun pange tähele, et:

Juhul, kui sobib asendamine ei ole saadaval, siis täielikku toetust antakse.Tagasiside 1. Kui olete rahul meie mõlema esemed ja teenust, palun võta minut aega, et jätta meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni.Me kõrgelt hinnatud ja väärtustatud.

Eeldatav tarne kuupäevad sisaldada müüja menetlemise aeg, päritolu ZIP Code -, siht-ZIP Code ja aktsepteerimise ajal ja sõltub shipping service valitud ja kättesaamise kustutatud makse.Tarne tähtaegu võib varieeruda, eriti tippaegadel.

Värvilised: Kui Pilt Näitab, Laius: 5/8"(15mm)

Kui pakk on valduses kohalikest kommetest, see põhjustab hilinemise shipping.

BRISTLEGRASS 2 5 10 Hoovis 5/8" 15mm Veini prantsuse Pitsi Prindi VAENLANE Korda Üle Elastics Spandex Bänd Teip Juuksed Seo Käevõru Õmblemine Sisekujundus

Materjal: 70% Chinlon & 30% Spandex

Kui te olete rahulolematu toote kätte saanud, palume see tagastada 14 päeva jooksul vahetada või tagastada.

2. Palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada parem lahendus enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside.Me püüame oma parima, et teenida teid paremini.Klienditeenindus & tööaja Pekingi Aeg: 9:00 AM-18:00 PM, välja Arvatud Nädalavahetus & Riigipühad.

Toote Kirjeldus

ET SUUR KOGUS (50 MEETRIT/100 JARDI) KAUGUSEL LINK:

Kirjadele vastatakse 24 Tunni jooksul.

Kui soovid osta suures koguses, palun e-posti, meile.

1. Import maksud, KÄIBEMAKS ja muud varjatud kulud EI sisaldu toote hind või postikulud.

Rahvusvaheline laevandus on väljaspool meie kontrolli.Me hindame teie suurt mõistmist.Tagasi Poliitika Ja 100% Kvaliteedi Garantii, osta julgelt!

Esemed saadetakse 48 tunni jooksul pärast teie täieliku makse on kinnitatud.Samuti võime me laeva objekt kaudu express service(DHL, UPS ja nii edasi), kui te olete valmis maksma lisatasu eest.Teada üksikasju, palun võtke meiega ühendust sõnumiga.

Me hakkama oma tellimuse kohe, kui teie makse kinnitab.

Laius 5/8" (15mm)
Disain Veini, Pits
Brändi Nimi BRISTLEGRASS
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal 70% Chinlon & 30% Spandex

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.