18/30cm Kangast DIY Käsitsi Tikitud Rist Stich Rõivaste Õmblemine Asjade Tikandid Kanga Puuvill+Voodipesu Õmblemine Riie

0
0 Arvustused

€1.41 €1.10
Kogus:
  • Kategooria: Rõivaste Õmblemine Ja Kangast
  • Sildid: stiched nahkpolster kangast, pits linane riie, linane riie vintage, elastsus pits kangas, plekk kangast kleit, õled kangast kleit, liner piscina gre 350x120 lõikamine, pits kangas püksikud, logo plaastrid, sealiha nahkpolster kangast.

SKU: s4589

Pakett:

Kui te olete saanud defektse toote, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse toetuse või vahetada uus.

Kirjeldus:

Pakkumine Julgelt!

Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu.Me oleme pühendunud 100% klientide rahulolu.Me tagasi meie kohustus suurepärase teenus, 100% täieliku raha tagasi ja kliendi rahulolu garantii.

Me võime aktsepteerida Visa/MasterCard,MoneyBookers, Western Union, pangaülekanne jne.

Kasutamine:DIY Käsitsi Tikitud Kingitus,Risti Stich ,Õmblemine Padjapüür Riided Decor,või Muud Käsitöö, Käsitöö, Kingitus.

1.Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Kui Firmast

100% täiesti uus ja kvaliteetne.

Palun tasuda 7 päeva jooksul pärast sa teha tellimuse .

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Standard hõlmab logistika Hiina Posti Tähitud lennuposti , ePacket ,

Materjal:Puuvill+Pesu

Me laev esmaspäevast laupäevani välja arvatud puhkepäevad.Kui soovite muuta tellimuse(värv, suurus, aadress...), palun saatke meile e-kiri enne tellimuse veetud.

Standard logistika võtab umbes 35 päeva .Pidage meeles, et see Teenus on jälgitavad.

1. Selleks, et parandada meie teenuste kvaliteeti.kui te olete saanud toode on mingi probleem,ei ava vaidlus otseselt ei kinnita tooteid otse,palun võtke meiega ühendust esimesel .Kui avate

Värv: nagu pildil

Plüüš

Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus.Ei lugenud kõiki kirjeldus, kui juhend enne saate teha pakkumise.Kuigi iga samm on siis tundub, et tagada, et Me laeva välja õige punkt, seal on kord, kui teil saada punkte, mis on ettevõtte kirjeldus.Selles olukorras, Me palume teil meiega ühendust võtta kohe, et Me võib-olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja Me hindame Oma äri.

Majandus-logistika on tõesti odavad, kuid see kestab tavaliselt umbes 30 kuni 60 tööpäeva.Pidage meeles, et see laevaliinidel EI ole jälgitavad.

vaidlus,Startrade.ee võtab väga kaua aega, et seda lahendada ja Jäätmed oma väärtuslikku aega .Nii et palun võtke meiega ühendust,anname teile rahul vastus Kohe .

3.Kui te ei saa jälgida oma paki, palun võtke meiega ühendust, me püüame öelda, kus see asub,ja palun mitte lahti vaidlus,loodan, et teie arusaam, aitäh

Tarneaeg Pühade ajal (Jõulud, Hiina Uus Aasta jne) oleks veidi kauem kui tavaliselt aeg, mis lisab veel 5 kuni 10 päeva viivitust.

Kohaletoimetamine Tingimused

Tulu Mõiste

Kiirendatud Teenus võtab aega umbes 10-15 tööpäeva.Ta saab jälgida teie riigis post office ' i veebisaidi Või Hiina EMS kodulehel.

Makseviisi

Teade :

Majandus-logistika hõlmab Yanwen Majandus-Air Mail , SunYou Majandus-Air Mail , Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus,

2.Kui tarne tähtpäev on tulemas, kuid sa ikka ei saa oma tellimust, palun võtke meiega ühendust laiendada tarneaeg.Täname oma arusaamist!

Kiirendatud Teenus sisaldab EMS ja DHL.

Kui te olete saanud vale toote, Esemed tuleb tagastada selle originaal ja kasutamata seisukord & tuleb ka originaal kast ja selle pakkimine.

Pärast 4 aasta edukas lask Startrade.ee, me otsustasime, et alustada meie nirvana.Meil on praegu spetsialiseerunud riided, ehted, mänguasjad, tööriistad, majapidamistarbed, ilu ja tervise tooted.Me hindame iga kliendi kui ka hulgimüüja.Meie ladu asub Pujiang, mall kaupade turul Hiinas.Pakume oma klientidele konkurentsivõimelise hinnaga võrreldes jaemüüja sarnaseid või identseid tooteid.Me pakume emakeelena kõnelevate klienditeenindus inglise, prantsuse ja Hiina keeles.

Suurus: nagu pildil

1TK Tikandid Kanga

Tüüp Hulgimüük NO
Materjal Mitte-Riie
Brändi Nimi FancyQbue
Technics Kootud
Stiil Ruuduline
Funktsioon Öko-Sõbralik
Laius 18/30cm
Suede Kangast Tüüp muud
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Muu Riie
Komplekt Tüüp NO
Tüüp Brocade Riie
Muster Tikitud

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.