Täiskasvanute Jooga Tekk Lill Kolju Ringil Seina Vaip Microfiber Beach Varjata Plage Tutt Rätikud, Vann, Suurrätikud Paks Telkimine Matt

0
0 Arvustused

€24.41 €19.53
Kogus:

SKU: s290167

2) Hiina Post Air Mail, mis kestab tavaliselt 1-2 tööpäeva jooksul uuendama pakk staatus online kui ekspedeerija on vaja aega, et saada hakkama kõigi nende meie jaoks .

1.Kliendi rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul esemed ja meie teenus,siis Palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni ,siis Me hea meelega teha sama teile.

2.Palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada parem lahendus enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside,Me pakkuda teile parimat teenust.

1).Esemed saadetakse välja hiljemalt 5 tööpäeva jooksul pärast makse kinnitamist.anname sulle jälgimise numbrid kohe vedu.

1.Deponeerimine on meie parem maksmise meetodit,me nõustuda ka erinevaid makse-T/T,Western Union,Money Gram jt.

4)Kui sa ei ole saanud oma saadetise jooksul 30days tasumisest,siis palun võtke meiega ühendust .Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on teha kliendile vastama. 5).Kui teil on vaja kiiremini kohale,meil on võimalik saata kaup teile EMS,DHL,UPS (aga saadetise tasu muutub) 6).Esemed saadetakse ainult ostja aadressid registreeritud Alibaba.

3)TEENUS, TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal.Me push meie shipping company pakkuda nii kiiresti kui võimalik.

2.Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige, enne kui teete makse.

Funktsioon Quick-Dry
Värv nagu näitavad
Brändi Nimi Müüt-box
Toote Tüüp ranna rätik
Kanga Tüüp Silmkoelised
Värv Stiil Looduslik Värv
Materjal Microfiber Kangas, Polüester
Spordi Tüüp Ujuda, Jooga
Muster Tüüp Prindi
Teenetemärgi Lindid
Paksus Keskmine
Riietus Pikkus Regulaarne
Muster TRÜKITUD
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.