2022 UUS ! Keyestudio DIY Mini Tank V2.0 Tark Robot autokomplekti Arduino Robot VARS/Support IOS &Android APP Kontrolli

5
5 Arvustused

€92.02 €84.66
Kogus:
  • Kategooria: Arvuti-Ja Büroo
  • Sildid: vaarika pi 4 8gb box, keha arduino nano, andur l3, treipingid diy, diy elektroonilise i2c, kõlar arduino uno, määratlemata püksid, w vaarikas, arduino kit kuld, art arduino.

SKU: s266377

Mini robot, tank on õppe rakenduste arendamist süsteemi mikrokontrolleri baasil Arduino ja Mixly plokid.Tank robot komplekt on mõeldud spetsiaalselt neile, kes on huvitatud õppimisest Arduino ja elektroonika.

Kõigis robot projekte, teil on võimalik õppida Mixly plokid, kodeerimise ja Arduino programmi.See võimaldab teil kiiresti õppida graafiline programmeerimine lõbus, hoolitsev oma huvi teaduse ja loogilist mõtlemist.

Tehnilised Parameetrid 1)Mootori parameetrid: 6V, 150rpm/min. 2)Mootori juhtimiseks poolt L298P juhi kilp toitelüliti. 3)Varustatud Bluetooth-ühilduva traadita moodul, saab eemalt kontrollida robot pärast sidumist mobiiltelefoni Bluetooth-ühilduvad.Ainult toetab Android süsteemi. 4)IR vastuvõtja moodul, sidumine infrapuna kaugjuhtimispuldi, et kontrollida paagi robot. 5)Fotosilma moodul, avastada valguse intensiivsus mõlemal pool tank robot kontrolli tank robot. 6)ultraheli moodul -, mõõte -, kaugus takistustest ja tank robot. 7)Saab kasutada, et väline 7~12V toide; sobitada erinevaid tulede mooduleid selleks, et realiseerida erinevaid funktsioone vastavalt oma kujutlusvõimet. 8)Annab Mixly tarkvara ja testida koodi, lihtne mängida ja lihtne. 9) See komplekt ilma 18650 aku.Uuendatud: 1. Kasutasime uut control board V4.0 koos USB-Serial Kiip CP2102 asemel euroopa liidu arduino uno pardal . 2. Oleme lisanud neli looma väljenduse eest ultraheli moodul, mis saab teha tank robot, mis näeb välja armas ja naljakas.

Siin on keyestudio mini robot, tank uuendatud V2.See tank robot on sisuliselt kaks-drive jälgida sõiduki.

Märkus:kui soovite osta täiendatud versioon V3,palun klikkige pildil.

Tank robotplatvorm peamiselt kasutab UNO R3 control board ja L298P juhi kilp ja andur kilp, nr jootmise ja lihtne mängida.

Peale ultraheli andur ja Bluetooth-ühilduva mooduli, me eriti lisada infrapuna vastuvõtja moodul, infrapuna puldi ja kaks fotosilma mooduleid ja rohkem.Nii, teil on võimalik teha kerge pärast, või infrapuna kaugjuhtimine tank robot.Lisage rohkem funktsioone oma tank robot kui esimene versioon.

Sisend pinge 7-12V
Mudeli Number KS0428
Ultraheli induktsiooni nurga 15 kraadi
Mitmeotstarbeline Funktsioon Takistuse Vältimine, Järgmine, IR remote control, Valguse pärast, Ultraheli järgi, Kuvatud nägu emotikone
Motor drive mode dual H-bridge drive (L298P)
Pinge 7-12V
Mootori kiirus 5V 200 rpm/min
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Pinge Regulaator
Toote mudel KS0428
Brändi Nimi keyestudio
Tööpinge 5V
Tingimus uus
Maksimaalne väljundvool 2A
Basic programmeerimine C keele koodi Arduino IDE
Taotlus Näiteks Arduino Robotkit
Bluetooth-ühilduva kaugjuhtimisseadme kaugus 50 meetrit (mõõdetud)
Pakett TQFP
Maksimaalne võimsuskadu 25W (T=75℃)
Infrapuna Kaugjuhtimispult Kaugus 10 meetrit (mõõdetud)
Töötemperatuur 0-40
Ultraheli avastamise kaugus 2cm-400cm
Mitmekordse kontrolli IR remote control, Rakenduste kontroll(IOS ja Android süsteemis)

5 Arvustused

Anonymous -2022-10-12
5

Disainer on väga hea, Kogemus selline, disainerid) lõpuks, kõik, mis on toimunud ja läks nii nagu peaks. Dosiavka hilineb müüja ei vastanud.

Anonymous -2022-10-13
5

Saatis kiiresti. See tuli õigel ajal, et Postmate Permi 5 päeva jooksul. Tellida lattu Venemaal

Anonymous -2022-08-23
5

Tuli kiiresti, kõik on hästi pakitud. Istume koos

Anonymous -2022-10-24
5

Selleks, Saanud, kõik toimib hästi! Ma tellin läbi kashbek teenindus Natuke. ly/3zk8euq Enne tellimist, klõpsake linki, registreeru ja säästa oma raha nüüd!

Anonymous -2022-07-16
5

Kena asi. 15 tunnid, mis võimaldab teil, et mõista iga robot funktsiooni rakenduse tasandil, nii eraldi kui ka koos. Kass on hea meel.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.