Elektrilised 5 In 1 Nail Drill Masin Maniküüri-Milling Cutter Set Küüneviilid Puuriterad Nail Gel Polish Remover Puurida Sätestatud Vahendeid,

5
1 Arvustused

€4.83 €2.84
Kogus:
  • Kategooria: Ilu & Tervis
  • Sildid: nail drill masin maniküür, geel küünte komplekt, kunst, geellakki komplekt, küünte komplekt, naelad varba trimmer.

SKU: s135161

1-me saame teha drop shipping

5-me ei kirjuta hinnaga pakett ,see on ainult punkt

2-meil on täielik stock

6-me, saab laeva mort riik

Müüja

Lugupidamisega,

4-me saame teha CSV-Drop shipping

Elektrilised Nail Drill Masin Maniküüri Komplekt, Maniküür Küünte Puurida Faili Veski Grooming Kit Kallus Eemaldaja Komplekt Nail Polish Remover kasutamisel toote -, aku on nõutav, ja aku tuleb esitada ostja poolt!!!Toote Kirjeldus: Kaal: 58g Pikkus: 16.5 cm Käesoleva maniküüri ja pediküüri komplekt funktsioone high-speed rotation piisavalt võimas, et sisekujundus ja kuju karm akrüülid ja varbaküünte veel on õrn piisavalt tööd küünevalli ja nõrk või lõhenemist küüned.Need võimsad pöörlemist koos iga täppis meisterdatud küünte pea võimaldab skulptuurid, kuju, sile ja sära oma küüned, lihtsalt ja kiiresti.Viis Vahetatavat Manuseid andamp; Pakendi Lisatud: set : (pilti näidata) 1 x Maniküüri Puur 5 x Manuseid Akuga (2 tk AA patareid, ei ole komplektis) märkus: Märkus: Kuna tootepartii on erinevad, lilla pakend kott on saadetud juhuslikult.Erinevad tehase versioonid, värvi klahv-vajutage toote osad võivad muutuda, mis on normaalne.Täname oma arusaamist sellest, KUIDAS KASUTADA: 1. Koonus Metallist Kallus Eemaldaja X 1 Faile ja eemaldab kivistunud nahka ja konnasilmad ümber sõrme ja varba,eriti kallus poolt. 2.Silindri Jäme poola Juhataja X 1 poola serva küünte kuju küünte, kui soovite, võite kasutada koos oma küüne serva. 3.Roosa Jäme Disk Juhataja X 1 poola nurgas küünte , sile serv 4. Silinder sile Tööpink X 1 (Suurem kui poola Juht) poola küünte otsa,eemaldage ebaühtlane tekstuur. 5.Pehme Poleerimine Tundsin, Koonus X 1 Poleerimisvahendid küünte täielik maniküür või pediküür Lai Rakendused: Eemaldada surnud naharakud, kivinenud, barbs, poola kuju pärast maniküür, jne.Main Feature: 1. On olemas viis erinevat harjutused, sobib igasuguste küüned ja nahk 2. Lihtne kasutada: lihtsalt ühendage aku ja seda saab kasutada otse. 3. Kvaliteet ja Vastupidavus: drill bit on valmistatud kvaliteetsest metallist, mis on tugev ja vastupidav, lihtne kaasas kanda ja salvestada.Suurus: Meetoditega: Paigaldage aku vastavalt positiivsed ja negatiivsed poolused, ja te saate kasutada seda otse. (Patarei ei kuulu pakkeleht).Pakkeleht: Paigaldage aku vastavalt positiivsed ja negatiivsed poolused, ja te saate kasutada seda otse. (Patarei ei kuulu pakkeleht)

Müüja teade:

ei muretse selle pärast ,meil on täielik experevce umbes tilk laevandus

kallis klient,

Dropshipping

ma olen oodanud oma vastuses !

3-saa me saata, et 24 tunni jooksul alates,välja arvatud pühad

kui sul tekib mingeid probleeme, ostu käigus suhelda online töötajate esimene,ja me püüame oma parima, et lahendada kõik oma probleemid.Tänan teid väga teie patrooniks!soovin teile õnnelikku elu!

Funktsioon 3 Elektrilised Maniküüri Puur
13 funktsiooni Eemaldamine Geel-Lakk Küünte Vahendid Pediküüri Komplekt
Brändi Nimi BOLUYIN
Funktsiooni 10 Nail Drill Pen Seadmed
Funktsioon 7 nail glue
Funktsioon 5 Nail Art Seadmed
Funktsioon 12 Professional Nail Drill bits Masin, Aparaat, Maniküür
funktsiooni 11 Küünte Polisher Machine Tools Kit
Mudeli Number 5 In 1 Nail Drill Masin
Kogus 1 KOMPLEKT
Märkus Aku ei ole kaasas
Pikkus umbes 16.5 cm
Kaal Umbes 58g
Funktsioon 4 Suu Hügieeni Vahend
Suurus Nomal
Funktsiooni 9 Elektrilised küünte Harjutused Masin maniküüri-pediküüri Komplekt kit Failid
Funktsioon 14 Küünte Polisher Tööpingid
Materjal Plast
Funktsioon 1 kallus pardel
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon 8 küünte geel
Funktsioon 2 exfoliate, poola kuju pärast maniküür
funktsioon 6 Nail Polish Remover
Toote Tüüp Seadistada & Komplekt

1 Arvustused

Anonymous -2022-08-07
5

Suurepärane hind, ma soovitaks seda

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.