Laiendada Faili Kausta Õie A4 ja Kirja Suurus Arhiveeritud Faili Omanik Korraldaja 8 Taskud

0
0 Arvustused

€12.21 €8.55
Kogus:

SKU: s79708

HOIDKE KÕIK LAHTI PABER KORRALDATUD: Korraldada oma kodutöö ja klassi ülesandeid, kupongid ja ostunimekirju, kodu ja faile, maksu-ja rahalised dokumendid käesolevas suure mahutavusega fail kaustad, enam ei jama paberid, käesoleva dokumendi korraldaja on kavandatud säästa aega ja teha oma elu palju lihtsamaks.Sobib kasutamiseks kontoris, kodus, koolis isiklikuks kasutamiseks, või äri kingitused, mis sobivad igas vanuses.

Rajanud TUGEVA KESTA KAUA: Kõrge kvaliteediga PP materjal on kerge ja vastupidav.Seda saab hoida oma olulised dokumendid korras ja organiseeritud, samuti kaitsta neid kahjustuste eest.

Pakendi Sisu:

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

See jumalik faili kausta muudab teie elu palju lihtsamaks, snap sulgemise see laieneb faili vastu "ümbrik" tüüpi sulgemine, see on lihtne avada ja sulgeda.7 klapid on täiuslik laius teile see silt, Piisavalt taskud kõike ja paisub päris lai, et mahub kadunud paber.See on täiuslik faili kausta kõigile.

RÕÕMSAMEELNE JA VÄRVI LILLE MUSTER, Nad on suured kvaliteedi - julge, erksad värvid ja armas muster määrata nende teed lahku standard office kausta.Armas vaadata ja käepide.Nende armas fail kaustad tuua rõõmu teie igav lehti ja lisada mõned mugavalt oma igapäevast tööd.

1 * Laiendada Faili Kausta

LAIENDADA FAILID KOOS 8 TASKUD: See kaust on 8 mitmeks osaks, et hoida faile korrastada, saate kohandada sirkel oma erinevate projektidega.Kogutud kõik olulised dokumendid ja korraldada selle kategooria igasse taskusse.Nüüd leiad kõik, mida vaja.Kodu teavet, auto tiitlid, kindlustus-ja rohkem.

Materjal: PP

Värv: sinine

SELGE TASKU ESIKÜLJEL: on selge tasku esiküljel faili kausta, ja vähe akna ees on kasulik hoides teid organiseeritud sest võite panna mida iganes sa tahad, et labelfile kausta, ja vähe akna ees on kasulik hoides teid organiseeritud sest võite panna mida iganes sa tahad kanda oma failid.

ARMAS OTSIN LAIENDAMINE FAIL: pakub See armas lille muster, see on lõbus faili kausta jaoks igav faile.See annab teile rohkem rõõmu tööprotsessi.Erksad värvid määrata nende teed lahku standard office kausta.

Vedav dokumentide vahel büroo ja kliendi kohtumise või klassiruumi õpilase kodu saab olema raske ülesanne.Paberid on õrn ja tagada, et nad jäävad kaitstud, kui läheb ühest kohast teise ei ole alati kerge.See laiendab faile saab kasutada kappide või lauaarvuti-aitavad säästa ruumi ja vältida kõik korras, või omanikud saab kasutada lihtsalt transpordi dokumente ühest kohast teise, sest see on väga kerge ja kaasaskantav.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Laiendada Faili Kausta Õie A4 ja Kirja Suurus Arhiveeritud Faili Omanik Korraldaja 8 Taskud

MUGAV SUURUS REISI: 12.8 tolline (L) x 9.4 tolline (H) x 0.8 tolline (W), sobib A4 ja letter formaadis paberile, selle faili omanik on väga kantavad, mootorsaanide, dokumentide vahel büroo ja kliendi kohtumise või klassis, et õpilane kodus, sobivad suurepäraselt oma seljakoti, sest see ei ole mahukas üldse.

OLULINE FAIL KAUSTAD KÕIGILE: Perfect home office, isiklikuks kasutamiseks või hoida oma faile korraldada ja sorteeritud jagaja, ta jälgib oma paberid lihtsalt.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.