PassionLAB Daamid Cosplay Neiu Ühtne Rolli Mängida Kostüüm Lingeries Erootiline Seksikas Naine

5
1 Arvustused

€12.07 €8.45
Kogus:
  • Kategooria: Uudne & Special Kasutamine
  • Sildid: roll mängida kostüümid naistele, kostüümid täiskasvanud, naised, medõe kostüüm naistele, neiu ühtne majapidamine komplekt.

SKU: s6864

UMBES SHIPPING:

2. Tarneaeg on tavaliselt ette nähtud shipping company ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Palun pange tähele, et transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

Käsipesu,ei valgendi,Madala raua-120,ei ole kuiv ja puhas,ei trummelkuivatid kuiv,Hang dry

MINGEID PROBLEEME TOOTE DELVIERED SULLE?

Meil on alati võtta oma tagasiside tõsiselt ja meil on alati kuulata meie klientidele ja parandada oma toodete/teenuste kohta tagasisidet.Me soovime, et öelda aitäh, et sa osta oma esemed meile ja me loodame, et te anda parima 5-tärni tagasisidet.

Need püksid võivad olla ka sobitatud lõdvalt sinu teised riided.Erinevad monitorid on väike värvi erinevus, palun ära pahanda.

WHOLESALE JA DROPSHIPPING TEENUSED

Detail :

See on väga kerge ja pehme polüester materjal, mugav ja hingav.

Saab kanda kohad, mis sulle meeldivad, nagu hotellid, sõbrapäeva Eelõhtul, isikud, baarid, kuupäevad.

VÄRV DISCLAIMER:

MEIE PAKKIMINE:

Pakume ka hulgihindade suured tellimused, sealhulgas OEM ja ODM.Eest Dropshipping, meil on suur lao toetada oma kliendi korralduste, et me saame saata otse oma klientide koos oma nimega.

3. Juhul, kui mis tahes viivitus teie saadetis, palume meiega ühendust võtta esimese ja me lahendada kõik küsimused, mis väga kiiresti.

Pesumasin Juhendamine

MEIE TOOTED JA TEENUSED

TEIE TAGASISIDE ON MEIE EDU:

1. Pakkimine pilte näidanud ei ole tegelik pakendi, see on, sest iga punkt on pakitud vastavalt suuruse ja kujuga, ja see erineb üksteisest.Pildid on näidanud oma viide ainult.

Kallid kliendid , me soovitame alati kasutada oma toodet vastavalt antud kasutaja käsiraamatu uus toode on vaja aega, et aru saada, ja siis saab seda kasutada vastavalt oma vajadustele.Juhul, kui teil on tehnilisi probleeme oma toodet, siis palun sellest teavitada meie klienditeeninduse meeskond kohe ja me oleks tore, et lahendada see probleem teie jaoks väga kiire.Samuti palume teid mitte avada mis tahes vaidlus, nagu me tahaks, et lahendada kõik oma probleemid läbi meie klienditeeninduse meeskond.

Peen pits lille mustrid ja avatud tagasi disain teevad teie usaldust ja sarmikas

Me võtame privaatsust väga tõsiselt, nii et meie pakkimine diskreetne ja väga toode on väga hästi peidetud, nii, et keegi teab, mis on karbi sees.Toode on kaitstud vaja mull salajas, et vältida mis tahes kahju, et transpordi ajal.Toode on pakitud must kott/kollane mull plastikust ümbrikus, et vältida kahju transportimise ajal.

Tegelikud värvid võivad varieeruda.See on tingitud, et arvuti monitori väljapanek värvid erinevalt ja igaüks võib näha neid värve erinevalt.Me püüame väga raske tagada, et meie fotod on kui elu, nagu see on võimalik, aga palun mõista, tegelik värv võib pisut erineda monitori.Me ei saa tagada, et värv näed täpselt kujutab tõelist värvi toode.

Pesu on õige suurus, pls valida vastavalt oma Tavaline Suurus,Palun pese käsitsi alla 30 kraadi.

märksõna Seksikas Naiste Sexy Lingeries
Seksuaalse Alatooniga No
Suurus M-2XL
Värv Must
Funktsioon Seksikas Naistepesu Küps Naine
Kangas Spandex
Stiil Seksikas Pesu On Seksikas Aluspesu
toote nimetus Sooja Pesu, Erootiline Seksikas Naine
Toote Tüüp Neiu Kleit
Päritolu Mandri-Hiina

1 Arvustused

Anonymous -2022-12-01
5

Produit reçu rapidement génial Merci beaucoup super saidil

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.