10in1 Multifunktsionaalne Elektrik Traat Strippar Traat Strippar Lemmikutega Leibkonna Võrgu Kaabel Traat Strippar Elektriku Tööriist

0
0 Arvustused

€1.92 €1.23
Kogus:

SKU: s5652

8 tolli: Umbes 185mm

Kallid Kliendid,

1 x Traat Strippar

3.Kõrge Kvaliteet: See ei ole lihtne rooste, sepistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest.See on lihtne ja tööjõu kokkuhoid.Ta võtab kvaliteetse kevadel tugev elastsust.Sawtooth tangid, tugev käepide, maksimaalne lõikesügavus võimsus 30-20 näidik.

Käsitsi Kaabel Lõikur Tangid, Mitmeotstarbeline Portatiivne Traat Demolisher Tangid Ohutuse Kerge Seadmete Tõhus Valtsimisega Vahendid

5.Laialdaselt Kohaldatav: See on lihtne salvestada ja ohutuse riivi lüliti saab sulgeda vabalt.Traat crimpers tangid sobib üldise leibkonna, garaaž, kauplus, meistrimees, linesman ja elektrikud.

Märkus:

7 tolline: Umbes 175mm

Materjal: Roostevaba teras

Pikkus:

2.Üks Lõigatud Ffor Mitmel otstarbel: See mitte ainult ei jaga traat, kuid ka lõigata traat, murda terasest traat, lõika traat, kinnitus, eemaldamine ja likvideerimine.Võimas ja täita ülesandeid, üks omanik, salvestada tegevuse sagedane tööriist muudatused, lihtsalt, et kiirendada töö efektiivsust.

Päritolu: Mandri-Hiina

Kirjeldus:

KUI teil on mis tahes küsimusi, palun võtke MEIEGA Ühendust .

1.Ohutuse Traat Strippar Tool: Traat strippers jaoks sees elektrik, mootorite remont, mõõteseadmed elektrik üks levinumaid vahendeid.Konkreetselt elektrikud ribad pind, soojustuse juht traat.Üks lõigatud mitmel otstarbel, purustades traditsioon.

Värv: Oranz + must

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

4.Võimas Praktilisus: Üks lõigatud käsi, mida on lihtne käsitseda.Terava servaga, saab kiiresti lõikama, kesk-lõikumiseks serv ranges kooskõlas suurus vask ja alumiinium tuum tootmine, lõikumiseks samal ajal teeb haiget traat tuum.Tugev ja vastupidav.

Oodatud ka kõik Tilk Laevandus et,

Funktsioon:

Pakume Hulgimüük, kui tellimused jõuavad standard,

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Aitäh.

Protsess: Trahvi poleerimine

DIY Tarvikud ELEKTRILINE
8 tolli Umbes 185mm
Mudeli Number Traat Strippar
Omadused Multifunktsionaalne
Tüüp Decrustation Tangid
Protsess trahvi poleerimine
Materjal Roostevaba Teras
7 tolli Umbes 175mm
Käepide Stiil Sirge
Taotlus Traat Strippar
Värv Oranz + must
Brändi Nimi alloet
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.