Mehhiko Pool Kaunistused Kleebised Sünnipäeva Decor Fiesta Viva Mehhiko Kaktus Taco Kingituse Pakkimine Sildid Cinco De Mayo

5
1 Arvustused

€1.96 €1.36
Kogus:
  • Kategooria: Sündmus & Pidu
  • Sildid: fiesta pidu teenetemärgi, sünnipäeva kingitus kõnniteed, imikud vastsündinud teenetemärgi, pakett sünnipäeva sündmus, mehhiko akordion, mehhiko teenetemärgi mini, mehhiko teenetemärgid, turgutust partei teenetemärgi, ameerika jooksul, mehhiko kott pool.

SKU: s500652

4. Pakume ka väljendada shippings nagu DHL, UPS, EMS jne, palun võtke meiega ühendust kui teil on hädasti vaja see või kogus on suur.

2. Kui tooted teile on saabunud oli vigastatud või valesti stiile, palun ära jäta negatiivne tagasiside esimene, palun, palun võta meiega ühendust,me tegeleme sellega ja töötada välja parimad lahendused, Teie satisfication on meie algatusel teha paremini.

5. Me võtame tulu ja toetused 15 päeva jooksul pärast tellimuse lõpetatud.

3. Soovitatav saadetiste: Startrade.ee standard shipping--stabiilsem,ohutum,kiirem.

1. Me üldiselt jätkata tellimused jooksul 24hours kui makse on laekunud.

Laevandus ja tagasi policy: Sa ei pea maksma kauba jaoks on iga punkt.Üks punkt valida tarneviisi, teil on vaja, ja teised valida "müüja laevandus meetod".Ma laeva neid ühe maatüki laevandus meetod, mida makstakse.Tellimuse summa rohkem kui $8 on laeva poolt Startrade.ee Seista Shipping või Hiina Posti Tähitud lennuposti vabalt.See on kiirem ja saab jälgida kogu teekonda.

Suurus:4,5 cm/1.8 tolli läbimõõduga

1. Palun jäta 5-tärni tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me hindame seda (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni, tarneaeg 5-tähte).

Komplekti kuulub:24/48tk

2. Hiina post tavaline väike pakett plus ja Hiina posti tähitud lennupostiga võtab hinnanguliselt 15-60 päeva.

Tagasiside:

Materjal raamat
Brändi Nimi WDINPATY
Mudeli Number TZ023

1 Arvustused

Anonymous -2022-09-28
5

Nad on päris. Liiga halb ma saanud neid pärast Mehhiko Puhkus Ma hoian neid järgmisel aastal

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.