CPU i5 Külmik 90mm CPU Ventilaator koos Radiaator jahutusradiaator TDP 12V 2300 p / MIN Cooler LGA 1155/1151/1150 / i3/i5 koos Thermal Grease

5
2 Arvustused

€3.38 €2.67
Kogus:
  • Kategooria: Aktiivsed Komponendid
  • Sildid: PROTSESSOR, ESP32, 1155 i3 cpu, shop1102407521 smart, attiny85 10tk, q9500.

SKU: s494405

:2. 90mm ultra-vaikne ventilaator.Hüdrauliline laagrid vähendada hõõrdejõu vastupanu ja tõhusalt vähendada müra.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Firmast

Pakendi Sisu:

:5. Lai rakendus, lihtne kasutada

Samm 2: Kohanda radiaator seisukoht

Umbes Makse

1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

100% Originaal ja tasuta müügijärgse garantii.

Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust Startrade.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

:Sisend võimsus: 7W

1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

Samm 1: koristama fänn

Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

Toetust dropshipping ja hulgimüük.

:Laagri Tüüp : Hüdrauliline

Reguleerige jahutusradiaator sobivasse asendisse, asetage ventilaatori horisontaalselt üle protsessor kaas ja asetage alumine lukk ametikohad (otstega kombitsad ümber pandla nelja luku punkte emaplaadi.Emaplaadi nuppu augud Inteli protsessorid on jaotatud lähedal CPU socket ja kasutajad saaksid kergesti leida neid jälgides emaplaadi.Enne paigaldamist originaal Intel radiaator, veenduge, et kontrollida, kas pöördlülitit on täielikult taastada tema esialgne positsioon (originaal asukoht: kohas, kus täpp on kõrval, radiaator)

1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Kohta Tagasisidet

Umbes Saadetised

Kirjeldus:

:Ventilaatori Mõõtmed: 90 x 90 x 2mm

paigaldus sammud:

:Heatsink Materjal: Alumiinium

2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

Kirjeldus:

Umbes Pärast-müüki Teenust

kolmas samm:

:Pinge: DC 12V

Vajutades klambrid Kuna radiaatori kinnitused on projekteeritud nelja klambrid parim viis, kuidas paigaldada klambrid on "diagonaal" nupule install meetod.Vajutades jada on kergesti põhjustada ebaühtlane jõudu ventilaator, mistõttu on raske vajutage kaks muud kinnitusvahendid.

3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

:1*E97397-001 12V universaalne hääletu arvuti CPU hüdrauliline fänn

:Ventilaatori Kiirus: 2300RPM

Pange tähele, et kui vajutad nuppu pannal, on vaja lisada jõud.Kui kuulete karge nuppu, see tõestab, et vajutus on olnud edukas.Pärast paigaldamist radiaator, meil on vaja ühendada toitejuhtmega ning radiaatori ventilaator (ka 4Pin liides fänn), et jahutus toide liides emaplaadi.

:3. Toetust 775 platvormi ja 1155 platvorm, 1150 platvorm, 1151 platvorm, 1156 platvorm.

Samm 4: Eemaldage Ventilaatori

3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

Eemaldada radiaatori, peate te esmalt eemaldage toitekaabel, eraldi ventilaatori võimsus kaabel emaplaadi, ja seejärel käsitleda eemaldamine radiaatori klipp.Kasutajad õppida paigaldada radiaatori ja ka vaja lahti see.Seal on kaks juhib tähelepanu pöörama tähelepanu selle lahtivõtmine meetod Inteli originaal radiaatori. 1. Näidatud suunas, vajutades nuppu, keerake tõstatatud dot ülaosas fastener veerus vastupäeva väljaspool radiaator. 2. Pärast keerata, kinnitus veerus on tõstsin koos pöidla ja nimetissõrme, neli kinnitusvahendid saab välja võtta järjekorras.

4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

:4. Kõrge soojushajutamise tõhusust full-speed operatsiooni, lahenda probleemi, kõrge temperatuuri ja muuta oma arvuti käivitada sujuvamalt

Kui korraldada ventilaator, peate pöörama tähelepanu seisukoht ventilaatori toitejuhtme ja nuppu kinnitus.Kaabel peab olema sorteeritud ette, nii et ventilaator ei tee erinevate ühendust kaabel töötamise ajal.Esialgne seisukoht, et toitejuhe on üldiselt ventilaatori (te võite võtta seda välja).

Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, Startrade.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

Tingimus uus
Taotlus Arvuti
Päritolu Mandri-Hiina
Pakett TQFP
Hajumise Power 7W
Pinge 12V
Brändi Nimi Ziqqucu
Tüüp Sõita IC
Mudeli Number jahutusradiaator

2 Arvustused

Anonymous -2022-08-23
5

Täiuslik & Kiire...

Anonymous -2022-08-30
5

Toimetatud 3 nädalat varem... tänan

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.