Kõrge Tundlikkus Kaasaskantav käeshoitav metallidetektor Keha Security Scanner Kooli Tehase Station Puidust Tehase Kontrollida küünte

0
0 Arvustused

€27.75
Kogus:
  • Kategooria: Turvalisus Ja Kaitse
  • Sildid: ts metalli detektorite, randme turvalisus, turvalisus pehme, valged metallist detektorid, veekindel metalli detektorite, saksa metalli detektorite, metalli detektorite kaitsev, rand metalli detektorite, ct metalli detektorite, laste metalli detektorite.

SKU: s4259

.Audio Alarm ja punane LED näitab metallmärgi

.Lõpetamisel seeria self-test.Operatsioon seisundit pidevalt jälgida.

.Kasutades väike kruvikeeraja aku karbi kaas tagasi eemaldage akukate.Õigesti aku nuppu uus 9V alkaline patareid (6F22.S006P tüüpi) ja pöörama tähelepanu positiivne aku, negatiivne.Lükake aku katteplaat, puldiga aku kast kinnituskruvid.

Laevandus poolt õhku,et see hind ei sisalda patareisid,nii et kui vaja battries,palun märkus kui koht selleks.aitäh!

.Kaal: 350g

Kasutades meetodit, mis:

.Kasuta reset nuppu, et taastada esialgne seis.

Iga ostja, tere tulemast meie poe,Need on shipping teate,lugege Hoolikalt:

.Audio-alert / LED-alert/Vebration

Tehnika teenus:

.Suurus: 414x85x30mm

Te võite ühendada mind Skype (hwpgroup) või e-Posti (hwpgroup juures 126.com)

MD19plus on väike käeshoitav metallidetektor, turvakontrolli spetsiaalseid tööriistu.Selle lihtne kasutada, ilma igasuguste parandusteta töötleja, avastada metallik objektide kiire reageerimine, heli ja valguse häire korraga, ja LED Ø3.5mm kõrvaklappide pesa.Avastamine väike metallist selge, et madalamale sagedusele helin heli, avastada suurte metallist objektide kõrge heli tooni heli.Kasutatakse peamiselt lennujaama, kohtud, vanglad, staadionid, meelelahutus kohad, nagu julgeolekukontrolli, saate otsida kahju isiklik ohutus peidetud relvi, tööriistu ja peidetud metallist objektidega, ja saab kasutada ka pagasi -, posti-ja maatüki üle vaadata.

2.Kohaletoimetamine võtab tavaliselt 7 kuni 21 tööpäeva.Enamik üksusi valmib 2 nädala jooksul, kuigi seal on delay jaoks midagi, mida me ei kontrolli (näiteks halb ilm).Kui see juhtub, lihtsalt võtke ühendust meie klienditeenindusega me aitame teil vaadata ja lahendada mingit probleemi.

Teate:

1.Kui paned järjekorras ja makse, siis me laeva kauba hiljemalt 7 tööpäeva jooksul.Tavaliselt me laeva poolt Hiina post air mail jooksul 2kg.Kui on kiireloomuline kaup,palun muuda shipping tüüp,Aitäh!

.Vilkuv roheline LED näitab, et seade on hästi

.Kui avastamise piirkond skaneerimise kaudu teada metallmärgi, sarv heli alarm, positiivne, vastupidine kaks nägu punane Hoiatus tuli märgutuli.Suur objekt metallist sihtmärgi avastamise, helisignaal muutub kõrge, on erinev sellest, et väikeste objektide avastamiseks.

.9V alkaline patarei

.Vajutage toitelüliti alla hetkeline operatsiooni ja väiksem tundlikkus, skaneerimine, mis võivad olla vajalikud, samas kui otsing lähedal põrandad.

.Vajutage toitelüliti üles pideva töö ja skaneerimise umbes 5cm kaugusel otsingu valdkonnas.

Tehnilised andmed:

.Normaalne tundlikkus / Madal tundlikkus

.Pihuarvuti metallidetektor osa käepide, lüliti VÄLJALÜLITATUD asendisse KOHTA seisukoha, et toide on sisse lülitatud, self-test, pärast 1-2 sekundit, kaks on rohelised Valmis tuled vilkuma punane tuli näitab, Märguanne, ütles tavalise tundlikkus avastamise ja pidevat tööd, riik.Kui lülitit vajutatakse allapoole poolt VÄLJALÜLITATUD asendis, käsi hoiavad toide on sisse lülitatud, lihtsalt, see masin on tundlikkus avastada vähendada ajutiselt tegutseb riik.Käsi loosens, tagasi võimsus VÄLJALÜLITATUD asendisse.

Tehnika parameetrid:

Kirjeldus:

3.Impordi tollimaksud,maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on sündinud ostja on ostja vastutusel.Nii et palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Mudeli Number MINU-MD19plus
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi HWP
aku 9V
Sertifitseerimine Puudub

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.