2TK Metallist CS Objektiiv Mount Liides Täis CCTV Järelevalve Kaamera Objektiivi Omanik Toetada PCB Pardal Moodul

5.00
0 Arvustused

€4.66 €3.45
Kogus:
  • Kategooria: Turvalisus Ja Kaitse
  • Sildid: mood auto toetada, naiste põlve kõrge toetus sokid, kokkupandav hammas omanik bbq, rvc cctv kaamera, pruun cctv kaamera, cctv kaamera ir moduel, küünal omanik õues puu, kuidas fix lenovo kaamera, cr telefoni omanik, pcb tugipostide.

SKU: s3981

(5) soovitame valida Startrade.ee Standard Shipping väljendada.Oma tarneaeg on kiire ja väga turvaline.Kiireloomulised vajadused toodete, palun mõelge, DHL / EMS express.

(2) pakume ÜHE AASTA garantii toodete müük (kuupäev kättesaamisel), sh remondi / asendamine / hooldus jne.Palun märkida, et kui kahju toode on põhjus üro-õige kasutus, meil on tasuta ostja komponentide maksumuse (kui on), remont tasu on vaba 12 kuu jooksul.Garantiiajal jooksul, ostja maksma kõik transportantion tasud (sealhulgas tulu / saada tagasi / import MAKSUD / eksport MAKS jne).

6.millega tihend(Isoleerida staatilist elektrit)

Tänan teid väga, kes külastavad.Tagasi tulla sageli ja sa leiad alati midagi uut ja uuenduslike siin.

3. Mount Liides: CS mount standard

(6) Ostja võib vaja maksta lisatasu kaupade impordi, et nende riik (kui on, nagu näiteks custom tollivormistuse tasud, import MAKSU jne).

Kruvi augu läbimõõt: 2mm

4.Ostja:

1. CCTV kaamera CS objektiivi omanik/mount/adapter/spacer/support/kanduri

(1) pakume 7 päeva (kuupäev kättesaamisel) testimise periood kõiki meie tooteid, kui üro-vasta toote, tooge see tagasi koos originaal riigi (toote / eseme / pakett / tarvikud, jne) 30 päeva jooksul, me oleme täis hüvitame teile kogu summa, tellimuse, kuid ostja maksma tagastamise laevandus tasud.Me EI AKTSEPTEERI hoida toote, kuid taotluse täieliku või osalise tagasimaksmise.

Palun võtke meiega ühendust, sest suur kogus ja hind soodustused .

4. 1x objektiivi kinnituskruvi auk, 2x kaamera moodul kinnituskruvi auk

(1) Tänan teid väga teie tellitud, me hindame kõrgelt teie eest võiks anda meile 5-tärni positiivne feekback, see on encorage meil teha rohkem, et server teid kasutades tooteid, see elab kauem!

Toodete Elavad Kaua Teenused :

1.Pakkeleht:

(7) Mitte esitada arve, kirjeldus ja väärtus otse printida silt väljaspool paketti.

2.Toote kirjeldus:

2. Paigaldamiseks objektiivi peale kaamera PCB board/moodul

(2) Me laeva toodete aadress, et mainitud Startrade.ee.

(3) Laeva Posti teel, tavapostiga ei ole tavaliselt esitama uksest ukseni teenuseid, on pikap maatükil oma kohaliku posti kontor.

*** KUI EI ole NÕUS MEIE GARANTII, STOP panna, et palun ***

Kaugus 2 pardal mount augud: 20mm (keskus keskus)

5. Materjal: Full metal

(1) saadame üksused nii kiiresti kui võimalik, kui teie makse on lõpetatud.Üldiselt piires 1-7 päeva.

Garantii :

(2) Me sügavalt mõista oma tunnetest, kui on probleem, kasutades meie toodete, palun võtke meiega ühendust enne vaidluse, soovime anda rohkem teavet ja meie parimat teenust teile.

CS objektiivi omanik 2TK +Antistaatiline tihend 2TK või CS objektiivi omanik 5TK +Antistaatiline tihend 5TK

Laeva:

(4) Kui tellitud tooted ei jõua sa üle 35 päeva, palun olla kannatlik, võta meiega ühendust, me rakendada prioriteet rahvusvahelise jälgimine.

(3) Kui saate meie toode, ja sa sellega rahul, palun andke meile positiivset tagasisidet ja kõik viis tärni DSR hinnang on, et julgustab meid, et pakkuda paremat teenust teile lähitulevikus.Teie julgustust on meile väga oluline ja on väga kõrgelt teie tagasisidet!Kui teil on mingeid probleeme võtke meiega vabalt, me teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.

3.Toote Pildi:

Mudeli Number CS
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi HANVISION

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.