Jalgratta Kahvel Manitou MARKHOR M30 26 27.5 29er 9mm QR Mägi MTB Jalgratas Kahvel õhu esikahvli 29 Sirge/Koonus Remote/Manual Lock

4.75
4 Arvustused

€341.88 €276.92
Kogus:
  • Kategooria: jalgratta osad
  • Sildid: mtb 1 kahvlid, voolik manitou, mtb 29 12, suspenson mtb 29, st jalgratta kahvel, mtb kahvel 29 5, rullid asus tõuke, 100 jalgratta kahvel, prange pits ees, määratlemata püksid.

SKU: s3386

Suurus :26/27.5/29er

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

Kaal : 1.77 kg x Keskmine (29 sirge) / 1.79 kg x Keskmine (29 Koonus Toru)

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Toru : Sirge/Koonus toru

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Tootja : Manitou MARKHOR 2023

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

Värv:Matt, Must/Läikiv Valge

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Startrade.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

QR : 9mm suund

Reisimine : 100mm

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Kontrolli Mudel : Käsitsi / Remote

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Startrade.ee!

Vedrustus Jah
Ratta Suurus 29 tolli
Varre Suurus 28.6 mm
Päritolu Taiwan Ja Hiina
Tüüp Nafta ja Gaasi Fork (Õhu Vastupanuvõime/Õli Summutamine)
Tera Pikkus 100mm
Materjal Magneesium sulamist
Kasutamine Mountain Bikes
Mudeli Number markhor
Sobib Ketaspidur

4 Arvustused

Anonymous -2022-12-28
4

Tarne Ulan-ude linna 39 päeva. Seal on väiksemaid kahjustusi kosmeetika. Lukk töötab. Enne nulli, et. Kui midagi, lisan vaadata.

Anonymous -2022-08-08
5

Kena sang.

Anonymous -2022-07-19
5

Ma soovitan seda kahvel. Tundub vastupidav ja parandada oma sõitu.

Anonymous -2022-08-18
5

Tuli hästi pakitud, vedrustus-top

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.