Anime Genshin Mõju Yoimiya Tartaglia Yae Miko Arataki Itto Xiao Venti Zhongli Võtmehoidja Tarvikud Võtmehoidja Ripats Fännid Kingitus

5
2 Arvustused

€5.02 €2.51
Kogus:
  • Kategooria: Ehted
  • Sildid: Genshin Mõju, Tarvikud, lufthansa võtmehoidja, advendikalender genshin mõju, hu tao akrüül, genshin joonis.

SKU: s292988

Lugupeetud ostjad, Kui sul tekib mingeid probleeme, ostu käigus, võite meiega ühendust võtta igal ajal, saame hakkama.Kui teile paketti ja on küsimusi, võite meiega ühendust võtta, palun ärge andke meile halb kommentaarid ja vaidlused, me hellitada iga klient, me püüame oma parima, et lahendada probleeme, sa raised, siis palun andke mulle rohkem usaldust ja toetust meile.Samal ajal ootame teie tagasiside, mis aitab meil õigeid meie puudusi ja julgustada meie tugevused, jätkame pakkuda kõrgema kvaliteediga tooteid ja teenuseid.Ilusat päeva!

▲Tootenimi: Genshin Mõju Akrüül Võtmehoidja ◆ ProductSize: Kõrge umbes 6cm,paksus umbes 3mm ◆ Materjal: M ühiskondlike + Akrüül(Keskkonnakaitse Materjali) ◆ Pakend: OPP Sõltumatu Pakendi ◆ Toote Kirjeldus: 1. Trüki muster on kõrglahutusega, ere värv, kõrge kvaliteedi materjalist, tugev ja vastupidav . 2. Sobib võtmed,kotid,jne. 3.Seal on kaitsva kile pind toote, palun rebida enne kasutamist, et mustrit on rohkem selge.Teadaanne: 1.Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv võib-olla veidi erinevad. 2. Me soovitame teil valida Startrade.ee standard tarne, mis on kindlam ja kiirem. 3.Kui teie, et ei saanud paketti jooksul 60days,Palun võtke meiega ühendust.Me saadame teile uue saadetise tasuta või tagastame teile.

Toote Tüüp Võti Ketid
Kuju\muster Nägu
Metallide Tüüp Tsingi sulam
Trahvi või Mood Mood
Sugu Unisex
Metalli värv Hõbe
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Tuju Tracker
Materjal Metallist
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Mudeli Number võtmehoidja
Stiil TRENDIKAS

2 Arvustused

Anonymous -2022-10-01
5

hea kvaliteet hea hinnaga, võrreldes mõne muu poed. Mõlemad pooled on kaitstud akrüül ja kaitsekile

Anonymous -2022-10-19
5

Super armas! kulus 3 nädalat, et jõuda Kanadast hästi kaitstud ja ilus pakend! FIlm igal pool seda on lihtne eemaldada väga soovitada seda!

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.