Kuusnurk Hammas Sepistatud Rauast Kuusnurk Grid Seina Riiul Elutoas, Magamistoas Geomeetriline Joonis Koostisega Seina Riputamise Kodus Seina Decor

5.00
0 Arvustused

€22.70 €19.06
Kogus:
  • Kategooria: kaunistused
  • Sildid: seina riiul, tuba decor, seina võre, riiulid, riiul, raamat kujukeste.

SKU: s28522

Toote Nimetus: Hexagon rack

Suurus: Umbes 16.34 * 9.44 * 3.93 aastal / 41.5 * 24 * 10cm.

3. Mood, disain: Geomeetriline kuju on meeldiv silmale, soe ja mugav, tehke ruumi, mugavam.Kasutada üksi, nad on väga lihtne funktsioon.Saate luua kärgstruktuuri seista koos.Kõik osad on kaetud kaitsta.

Värv: must, valge, kuld

1. Geniaalne disain: Meie kuusnurkne nagid on kavandatud üks suur ja üks väike kahe-töö disain.Nad on nii pakiraamid ja seina kaunistused, kasutades ruumi.

Bullet Punkte:

2、Lisada värvi tuba: Need kuusnurkne riiulid on ideaalne andes märk, et ruumi ja esitades oma väikese suveniiri.Selle geomeetrilise kujuga, mis on meeldiv silmale, andes sooja tunde ja teha oma tuba mugavamaks.

3、Fashion design: Geomeetriline kuju on meeldiv silmale, soe ja mugav, tehke ruumi, mugavam.Kasutada üksi, nad on väga lihtne funktsioon.Saate luua kärgstruktuuri seista koos.Kõik osad on kaetud kaitsta.

5、Suurus: Umbes 16.34 * 9.44 * 3.93 aastal / 41.5 * 24 * 10cm.

Pakendamine: paberi kast

5. Suurus: Umbes 16.34 * 9.44 * 3.93 aastal / 41.5 * 24 * 10cm.

1、Geniaalne disain: Meie kuusnurkne nagid on kavandatud üks suur ja üks väike kahe-töö disain.Nad on nii pakiraamid ja seina kaunistused, kasutades ruumi.

Kaal: umbes 490g

2. Lisada värvi tuba: Need kuusnurkne riiulid on ideaalne andes märk, et ruumi ja esitades oma väikese suveniiri.Selle geomeetrilise kujuga, mis on meeldiv silmale, andes sooja tunde ja teha oma tuba mugavamaks.

4. Tugev ja vastupidav: Tehtud kvaliteetne raud, nii et see on stabiilne ja vastupidav.Sealhulgas nähtamatu haagid, konksud on valmistatud kõvast plastikust ja roostevabast terasest, mille maksimaalne kandevõime on 7 kg.Nende käsitöö ledges saab täis midagi: vaase, fotosid ja raamatuid.

Kuusnurk rack *1

Materjal: sepistatud rauast + puidust pardal

Kasutusalad: seina kaunistamiseks, köök ladustamine

4、Tugev ja vastupidav: Tehtud kvaliteetne raud, nii et see on stabiilne ja vastupidav.Sealhulgas nähtamatu haagid, konksud on valmistatud kõvast plastikust ja roostevabast terasest, mille maksimaalne kandevõime on 7 kg.Nende käsitöö ledges saab täis midagi: vaase, fotosid ja raamatuid.

Kirjeldus:

Nimekiri:

Omadused:

Paigaldamine Alaline
Stiil Modern Stiil
Dropship tugi
Materjal raud

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.