Elektrilised Soojendusega Ripsmete koolutaja, termokoolutaja Kiire Küte Reguleeritav Temperatuur 24h Kauakestev Ripsmete Loomulik Curling Usb Laetav

0
0 Arvustused

€4.44 €2.44
Kogus:
  • Kategooria: Ilu & Tervis
  • Sildid: Elektrilised Soojendusega Ripsmete Koolutaja, Termokoolutaja, kütte-ripsmete koolutaja, termokoolutaja, Soojendusega Ripsmete Koolutaja, Termokoolutaja, Ripsmete koolutaja, termokoolutaja, töö ripsmed.

SKU: s248648

Materjal: plastik + silikoon

♥【Uuenduslike Elektrilised Ripsmete koolutaja, termokoolutaja】See soojendusega ripsmete koolutaja, termokoolutaja kamm on valmistatud silikoonist, mis on ohutum võrreldes traat soojendusega kammid.Kui hammas kamm konstruktsioon vastab ripsmed " radial muster curl kõik ripsmed.Isegi algajad saavad kergesti stiilis ripsmed.

Kommentaar:

Veenduge, et te ei pahanda, enne pakkumist.

Aku mahutavus: 450MAH

Stiil: USB laetav ripsmete koolutaja, termokoolutaja

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 2-3% - ne viga.

Laadimise pinge: 4.5 V

Pakend: 1* Elektriline Ripsmete Koolutaja, Termokoolutaja

♥【24-tunni pikaajaline mõju】Võrreldes traditsiooniliste ripsmete lokirullid, soojendusega ripsmete lokirullid on võimalik saavutada rohkem füüsilist ripsmete curling, ja seda saab kasutada koos ripsmetušš, et saavutada ühe päeva curling mõju.

Toote suurus: 16.5 cm * 7.5 cm * 3.8 cm

♥【Veekindel Silikoon Harja Pea】, Kui ripsmete soojem määrdub pärast kasutamist saab kergesti kõrvaldada ülemäärane ripsmetušš veega. (veenduge, et teil on see välja lülitatud).Silikoonist hari peas muudab värvi, kui temperatuur muutub.See on must, kui ei kuumutata ja valge kuumutamisel.

Seisukord: 100% Uhiuue

2. Värvid võivad varieeruda eri monitorid, palun mõista.

Nimi: Elektriline ripsmete koolutaja, termokoolutaja

♥【Laetav Ohutu ja Kaasaskantav】USB-laadimine säästab aku maksumuse, tasku-suurus ja kerge kaal.Kas teil on töötavad või elavad, siis saate teha seda koos teiega kuhu minna.Kõrge turvalisuse, ärge kasutage ega unusta sulgeda, automaatselt sulguma pärast 5 minutit.

♥【4 TEMPERATUURI SEADED】, Et ripsmete koolutaja, termokoolutaja on mõeldud 4 temperatuuri taset (55°/65°/75°/85°).Te saate kontrollida, LED-ekraani või puudutage harja pea õigeks seada temperatuuri.Kuna see on valmistatud silikoonist, sa ei pea muretsema põletamine oma silmalaud ja ripsmed.

Toote Tüüp Ripsmete koolutaja, termokoolutaja
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi LEKGAVD
Materjal roostevaba teras/kumm/plastmass
Suurus 16.5cm * 7.5cm * 3.8cm
Mitu Tükki COMBO
Toite Allikas Ükski Elektriline
Mudeli Number A6V4A

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.