Jalgratta Pidurite Pikk Arm Pidurisadulad Kingad Tangid Alumiinium Sulamist C Piduri Jalgratta Piduri Pidurisadulad Jalgrattaga Jalgratta Tarvikud

5
2 Arvustused

€7.67 €4.06
Kogus:
  • Kategooria: jalgratta osad
  • Sildid: v pidurid pidurisadulad, ktm brake caliper, tahoe brake caliper, värvilised brake caliper, camry brake caliper, captiva brake caliper, hiina brake caliper, novich: brake caliper, cardone brake caliper, värvitud brake caliper.

SKU: s2340

4、Lihtne Paigaldus: Sobib road bikes mehaaniline pidur, see sobib mitmesuguseid stsenaariume..See jalgratta piduri komplekt on lihtne paigaldada, ei ole muudatuse tegemiseks on vaja, mis on kõrge tasuv remont, osaliselt jalgratta hooldus.

Pakkeleht:

Rakendus: jalgratta/sport auto linna/auto/vagunelamute

Kaal: ca 370g/paar

5、Ulatus Rakendused: 2tk per set, üks esi ratas, üks taga.jalgratta piduri sobib road bikes mehaaniline pidur.

3、Kõrge Turvalisus: 2tk per set, üks esi ratas, üks taga.Esi-ja tagumised rattad on kasutada koos parem pidurdus ja ohutus.Ökonoomne ja praktiline jalgratta remont, lisaseadmed, et tagada sõidu turvalisus.

Bullet Punkte: 1、Suurepärane Jõudlus: dual-pivot road bike piduri komplekt võtab suurepärane tootmisprotsessi kõrge usaldusväärsus, piduriklotsid on kulumise-vastupanu ja karm, ja sooned see võib suurendada pidurite tõhusust, et teha rattasõitu turvalisemaks.

Märkus:

2、Esmaklassilist Materjal: paari 100% brand new bike pidurid on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist materjal, vastupidav, vananemine kaitse ja vastupidav, Seda on võimalik kohandada eri väljas tingimused.Seda saab kasutada tavaliselt isegi äärmuslikes ilmastikutingimustes ning on ideaalne kaaslane jalgrattad.

Esi piduri kruvi on 48MM/1.89 pikk, kahe 4.3 MM/0.17 kõrgus pesurid

Palun lubage kerge hälbe suuruse tõttu manual mõõtmise ja valgustus fotograafia võib põhjustada vahe, värv, kui see on reaalne elu.

Materjal: alumiinium

Suurus:

Tehnilised andmed:

Insult 70-90MM/2.76*3.54 aastal, piduri kummi pikkus 45MM/1.77 aastal

Tagumine pidur kruvi on 32MM/1.26 pikk, kahe 4.3 MM/0.17 kõrgus pesurid

Jalgratta Pidurite Pikk Arm Pidurisadulad Kingad Tangid Alumiinium Sulamist C Piduri Jalgratta Piduri Pidurisadulad Jalgrattaga Jalgratta Tarvikud

Nimi: Jalgratta Piduri Pikk Arm Tangid

Pikk Arm Tangid*2

Komponendid Kingad
Mudeli Number bike C Piduri Jalgratta Piduri Pidurisadulad
Päritolu Mandri-Hiina

2 Arvustused

Anonymous -2023-01-07
5

Suurepärane Toode, ma olin üllatunud, et jõuda jalad ning klamber.

Anonymous -2022-11-22
5

Piisava jäikuse. Mõistlik hind. Hea toode.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.