Inglismaa Stiilis Pikad Varrukad Vertikaalne Triibuline Kleit Särk Tasku-vähem Design Standard-mahub Casual-Nupp-alla Meeste Pluus Särgid

5
1 Arvustused

€52.86 €28.54
Kogus:
  • Kategooria: Meeste Riided
  • Sildid: parka disainer brändi, vertikaalsete triipudega tunked, vertikaalsete triipudega romper, ruut blouseseven särk, brändi disainer võtmerõngast, topelt square särk, määratlemata püksid, määratlemata cosplay, brändi disainer jalutuskäru, vertikaalne triibulised sukkpüksid.

SKU: s1353

Pilte Andmed on näidanud, värv Valge

2) Tavaliselt särk suurus peab olema suurem kui su keha suurus.te saate kontrollida oma tavaline särk.kui teie keha rinnus on 100cm, soovitame teil valida särk 104cm või 108cm.

1) Kui sa ei mõista meie suurus, kirjeldus või teil on kahtlusi, suurus , Võtke meiega ühendust .samuti võite märkus, teie pikkus ,kaal ja muud mõõdud järjekorras e.g 180cm /80kg või 5'11"/175lb.

Toote Presentatsioon

Laevandus

Toote Detailid

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan, valgustus, taust jne.Siiski, kui te arvate, et punkt sai vale värv, palun võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

Värvid

Tasku-vähem disain tagab klanitud, kaasaegne ilme.

2) Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude (eriti hiina õhu mailpost), mis on tingitud erinevus tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Suurustabelit

1) Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Saadame elemendil 1~5 päeva pärast teie makse on täielikult tõendatud.

Tähelepanu Nõuanded

Selle suurus skeem on mõeldud ainult viitamiseks.Suurused võivad erineda kaubamärkide vahel.

Päritolu Hiina (Mandri)
Materjal Polüester
Rinnal Taskud Puudub
Brändi Nimi CAIZIYIJIA
Toote Tüüp särgid
Kangas 75% polüester, 25% Microfiber
Krae Ruut Krae
Stiil Smart Casual
Kohaldatava Hooaeg Neli Aastaaega
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Kanga Tüüp Broadcloth
Kohaldatava stseen Äri
Särgid Tüüp Vabaaja Särke
Muster Tüüp triibuline
Varruka Stiil Regulaarne
CN Zhejiang
Sugu MEHED
Mudeli Number CL9128530
Sulgemise Tüüp Ühe Karavan

1 Arvustused

Anonymous -2023-01-05
5

VŠE perfektní, Velikost neid v pořádku.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.