Tutti Frutti Pool Kaunistused Komplekt Lapsele Sünnipäevaks Banner Puu-Foolium Õhupallid Pool Havai Partei Teenetemärgi Baby Shower

0
0 Arvustused

€26.90 €18.56
Kogus:
  • Kategooria: Sündmus & Pidu
  • Sildid: bahoo õhupallid, baby girl, tutti fruity kleit, läbi õhupallid, prantsuse õhupallid, võtmehoidja lapsed pool, lääne-kaunistused lapsed, tarviku lapsed pool, zoella tutti frutti kott, lapsed partei mini, era õhupallid.

SKU: s1328

KROMAATILISE ABERRATSIOONI Tõttu erinevus eri monitorid, pildi võib kajastada tegelikku värvi punkt, tagame stiil on sama, nagu on näidatud pilte.HULGI-hulgi -, saate meiega ühendust, ja me pakkuda parimat allahindlust või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.PÄRAST TASUMIST Kontrollida aadress, Palun kontrollige oma aadressi pärast oma makse, me saata see välja nagu oma tellimuse aadress.Nii, veenduge, et see on õige.Oodake kannatlikult Palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma kauba õigeaegselt ja meiega ühendust, et saaksime aidata teil jälgida seda.TAGASTAMINE JA VAHETAMINE 1. Kõik meie kaubad on kontrollitud ja pakitud heas enne shipping. 2. Tuleks leida mingeid probleeme meie esemed, palun ärge kartke ühendust meie klienditeenindusega meeskond 7 päeva jooksul pärast taotluse saamist punkt.me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja teha sa rahul. 3. Kui te ei ole täiesti rahul oma ostu, siis võib see tagasi meile või vahetada.Kõik aruanded punkt ei tohi kasutada ega näita mingit märki tahtlik kahju ja peaks olema originaalpakendis pakkimine.( Ostjad peaksid kandma kauba edasi-tagasi, kui ei ole kvaliteedi probleem materjal.) TAGASISIDE 1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte.Teie tagasiside on meile väga oluline. 2. Kui te ei ole rahul meie toodete, palun võtke meiega ühendust aega.Me garanteerime, et meil on 100% lahendada mingi probleem teie jaoks.

Puu-osaline pakett sisaldab:

1×Sünnipäevaks banner,12 x 18"puuvilja-foolium õhupallid (arbuus, karamboolad, kiivid, draakon, puuviljad, apelsin, maasikas,iga puu 2 tk),80 tk 12" latex balloon(punane,kollane,valge,roheline,iga värvi 20 tk),40 tk 5" latex balloon(roosa,puu-roheline,iga värvi 20 tk),12 tk cupcake toppers,1 rulli arch õhupall, ribad, lindid, 1 tk õhupall sidumise vahend, 1 rulli 100 punkti kleebised.

Mudeli Number BAA-019
Liigitus Ballon

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.