Hikvision OEM 8CH 4K NVR Anpviz 8MP IP PTZ 5X Zoom Kaamera POE IP Väljas Security System Kit Audio CCTV Kaamera P2P Vaadata H. 265

5.00
0 Arvustused

€1 115.55 €658.17
Kogus:
  • Kategooria: Turvalisus Ja Kaitse
  • Sildid: v cctv, kaamera 25 poe, hikvision pt ip kaamera, ptz kaamera 4x, kaamera security kaablid, shibo ip kaamera, hd cctv turvalisus kaamera süsteem, määratlemata püksid, turvasüsteemid kaamera, süsteemi home securi.

SKU: s11246

Laialdaselt kasutada erinevates keskkondades, nagu kodus, nõupidamisteruum, laod, kaubanduskeskus ja nii edasi.IP security süsteemi on väga lihtne kasutada, see on parim valik oma elus.

7-24 Pärast-müüki teenust: Meil on suurepärane müügi-ja müügijärgse meeskond, et sind toetada.

Kui oht on tuvastatud, see valve kaamera käivitab signaalid kohe saatmine märguande e-posti ja surudes teadet, et seadme.Saate luua konkreetse liikumise avastamine tsoonide jälgida teatud piirkondades, nagu te soovite.Saate reguleerida liikumise tuvastamise tundlikkuse, et vähendada valehäirete.

Super HD 8MP 4K Kõrge Resolutsiooniga NVR 8MP 4K kõrge resolutsiooniga kuni 3840x2160, palju selgem kui 6MP.HDMI ja VGA sõltumatut väljundit.See annab uskumatult särav ja reaalne värv, mis võimaldab teil näha, kõik objektid, mis väga selgelt.

One-way Audio toeta Seda 5MP, video valve kaamera on sisse-ehitatud ühe-way Audio funktsioon.Korja hääle ümber, on see hea funktsioon, et kasutada.

1..4 Süsteemi Kaamerad: 8MP H. 265 Dome PTZ 5X Zoom POE IP-Kaamera * 4 + 8CH 4K 8MP H. 265+ POE NVR * 1+ 20m võrgukaablit * 4 2..6 Süsteemi Kaamerad: 8MP H. 265 Dome PTZ 5X Zoom POE IP-Kaamera * 6 + 8CH 4K 8MP H. 265+ POE NVR * 1+ 20m võrgukaablit * 6 3..8 Kaamerad Süsteem: 8MP H. 265 Dome POE 5X Zoom POE IP-Kaamera * 8+ 8CH 4K 8MP H. 265+ POE NVR * 1+ 20m võrgukaablit * 8 ①Hikvision OEM H. 265+ 8CH 4K 8MP POE NVR Anpviz 8MP Dome IP Kaamera 4/6/8pcs Süsteem, Sise-Väljas Hik-Ühendada ja iVMS-4500 & GuardingVision mobiilirakendus. 2TB/4TB/6TB HDD Vabatahtlik, 4/6/8*20m võrgukaablit lisada.See on 100% Originaal Hikvision Rahvusvahelise Versiooni NVR, Nii NVR ja Kaamera Toetab eesti Firmware Upgrade Alates Ametlik Veebisait. ②Model number: NVR7608Q1-8P & IPC-Z35805ES ③IP video sisend: 8ch ④Resolution: NVR--8MP, Kaamera-8MP, 2,8 mm objektiivi ⑤Client: iVMS-4200 ⑥Mobile APP: Hik-Ühendust, iVMS-4500 ja GuardingVision ⑦100% Ehtne Hikvision ja Anpviz!Kõik seadmed saab uuendada igal ajal ⑧For lahtiselt ostud ja kit kohandada, palun võtke meiega enne ostu ⑨Available CN ja DE ladu! ⑩3 äri tööpäeva protsessi ajal CN ja DE!!!

Palun võtke ühendust müüja enne tagasi vastasel juhul on see tühine.

Rakendada Korduvalt

2.7-13.5 mm objektiivi auto-focus-funktsioon meie 5X optiline zoom PTZ IP-kaamera, võimaldab laia viewingangle.Saate suumida sisse, et näha rohkem üksikasju kaugemad objektid ilma lähemale või kaugemale suumimine, et saada laiemat ja suuremat vaadata.

High-End Quaity Garantii: Kõik meie kaup on tehtud TOP tootja Maailmas.

Kas te palun andke meile head tagasisidet, kui olete rahul meie toote, tänu

POE-Lihtne Seadistamine, Isegi Algaja tõeline mängida ja ühendage turvalisus!Hotellis on POE (Power over Ethernet), koos ühe kaabli ühendamine iga IP kaamera NVR nii toite ja video ja ühe ülekande.Lihtne juhtmestik - juhtmestik protsess ei saa olla lihtsam DIY harrastajatele ja algajatele.

Umbes kõrvalises Piirkonnas Tasu: enamikus olukordades, Kaug-Tasu oli põhjustatud aadress sa jätsid kuulub maa-või eeslinna,Express ettevõte maksta rohkem kohale, Sa pead paljaste ekstra raha, kui Serveri tasu eest või pakuvad meile uue aadressi, mis ei ole kaugel ,Kui põhjustanud või seda ei ole võimalik vältida, siis oleks meil teiega ühendust võtta, Jaama Kirja.

H. 265+ kodeerimise standard võimaldab salvestada kuni 4 korda kauem kui H. 264 sama HDD,aitab teil säästa palju raha salvestamise kulud.

See on originaal Hikvision OEM NVR, Ehitatud Hikvision era-protokolli,Plug & Play Hikvision ja Anpviz POE IP Cameraswhich ehitatud Hikvision protokolli,lihtne ühendada ja seadistus,Nr keerulisem sidumisseadeid.

Ilmastikukindel IP67 Indoor/ Väljas

Plug & Play, Hikvision Kliendi iVMS-4200 toetada, See on originaal Hikvision OEM NVR, Plug & Play Hikvision ja Anpviz POE IP-Kaamerad - Hikvision Kliendi iVMS-4200 ja mobiilirakenduste Hik-Ühendust, iVMS-4500 ja GuardingVision toetatud 24/7 Usaldusväärne Salvestamine, Kui sul on palju turvakaamerad või, kui soovite, 24/7 usaldusväärne salvestamine, Anpviz NVR võib olla teie parim valik.Kui NVR töötab korralikult ja tõhusalt koos kaamerate jaoks round-the-clock jälgimine ja salvestamine oma home & business turvalisus ja valve.Samal Ajal Tark Taasesitus taasesituse funktsioon, see NVR võimaldab teil teada kogu sündmused.Replay olulisi tõendeid või naljakas video arvestust. 8-kanali üheaegne taasesitus.Saate kiiresti otsida mis tahes sündmus, mis juhtus igal ajal.Taimeri telg disaini all, kokkuklapitavad ekraan muudab mugavaim vabalt tagasi minna erineva päeva, tundi või minutit, et näha, sündmuste sa vastamata.Remote Vaatamine, Igal ajal, igal pool, ükskõik kus te olete, saate kaugjuhtimise teel telefoni juurde NVR näha live streaming ja viibida ühendatud.Eemalt vaadata NVR kaudu: Hik-Ühendust, iVMS-4500 ja Valve Visioon mobiilne seade, iVMS-4200 Kliendi arvutis.Tasuta Firmware Update Tasuta Hikvision firmware update aitab teie turvalisus NVR/Kaamera kursis hoida up-to-date funktsioonid samuti millega tahes vigu või tõrkele.

Brändi Nimi anpviz
Päritolu Mandri-Hiina
TK Kaamera 4tk, 6TK, 8pcs
Kaabli pikkus 20m
Resolutsioon 1080P
Mudeli Number IPKH7608Q18P35805-4/6/8
Video Sisend 8 Kanal
Sertifitseerimine CE

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.