2022 Elektrilised Desert Eagle Vee Helmed Mark Tukk Mänguasi Relv, Püstol Airsoft Relv Geel Blaster Käivitaja Lastele Väljas Lõbus

5
1 Arvustused

€19.76 €8.30
Kogus:

SKU: s1092

1 x Punker

☂ On Lõbus ja Turvaliselt - Omavad meie geel blaster on suurepärane võimalus avada oma valikud meelelahutus, ja see on suurepärane võimalus nautida väljas, aktiivsed ja isegi kohtuda uute sõpradega.Osa võtta head-to-head vasted või meeskond mängida töötada välja kids' taktikalisi oskusi, edendada meeskonnatööd.

☂ Lõbus Mäng, mis ei lõpe Kunagi - Vesi palli blaster on varustatud 10,000 geel pallid, kui geel pall on pidevalt koormatud, lahing kestab 3 tundi.Samuti tulevad USB-C laadimiskaabel.Taaslaetavad patareid kesta kuni 4-5 tundi koos täieliku laadimise aeg on 2 tundi.

☂ Milline Suurepärane Kingitus - Geel blaster relv on väga kiire määr tule ja pikamaa laskmine võib teile väga reaalne ja huvitav kogemus.Nii et see on ideaalne kingitus ja erinevaid pühad (Lihavõtted, Suvel Puhkus, Halloween, Thanksgiving, Jõulud, Uus Aasta) ja peen sünnipäeva kingitused lastele.

1 x 10000 geel pallid

1 x Geel blaster

1 x Summuti

1 x USB Laadija

Pakett sisaldab

1 x Infrapuna Vaatepilt

Funktsioon

1 x Aku

☂ Saada Lõhkaja Valmis - Geel relv blaster on mänguasi lahing lõhkajate, et tulistada mitte-mürgine, öko-sõbralik, biolagunevad pallid.

☂ Ohutus-ja Kvaliteedi - Geel pallid on täielikult kadunud, kord kuiv, geel palli blaster kogemus on hea puhas lõbu kusagil ilma valu, plekk, või cleanup!See on ohutu mänguasi geel blaster, mis ei põhjusta kahju inimestele või esemetele.

Tüüp Number 9980
Mudeli Number Plartsutama Palli Blaster Automaatne
Omadused Elektrooniline
Tüüp Mänguasi Püstol Püstol
Funktsioon 2 Lisada Summuti
Soovitan Vanus 7-12y, 12+y, 18+
Funktsioon 1 Laetav Aku
Päritolu Mandri-Hiina
Sugu Unisex
Sertifitseerimine CE
Brändi Nimi csnoobs
CE Tüüp
Hoiatus ei lastud silmade
Ean - No
Plastist Tüüp ABS
Materjal Plast

1 Arvustused

Anonymous -2022-09-23
5

Sõitsin pikka aega, kuid mänguasi on Balder! See on vajalik selleks, et võtta veel paar ja sõda mängida)

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.